Śmietnisko > Archiwum

Piep*(&*(^&*^ learningi

<< < (6/9) > >>

surt:

--- Cytuj ---redbart wrote:
Jedyny sens w istnieniu skilli learning to nabicie jeden miesi?c kasy za nauke tych skilli, dziwne to poniewa? i tak bez tego by?bym d?u?ej gra?.
--- Koniec cytatu ---

masz racje bez lerningow ;) dluzej bedziesz gral by zrobic np BS-a na 5lev + specjalizacje.

redbart:
Ja wiem o co chodzi z learnami i z nimi jest szybciej, a z t? kas? to dla mnie irracjonalne, bo jak b?d? chcia? gra? to i tak b?dzie kasa p?yn??a.

Hmm wi?c nie neguje sensu wy?szych skilli tylko neguje sens robienia i po?wi?cania na to czasu. Pozosta?e skille i tak si? d?ugo robi?, wi?c mo?na by po prostu zwi?kszy? atrybuty.

Odno?nie ukierunkowania si? na pocz?tku rozwoju, aby zrobi? szybciej percepcje i willpower, to i tak powinne? zrobi? int i mem.

Narazie zako?czy?em robienie learnów na adv: int, mem, perc na 4, learninga na 5. Kiedy? tam w mi?dzyczasie zrobie willpower adv 4 (bo zmniejsza tylko zrobienie skilla 10.5 dniowego o 0.8 dnia.

Goomich:

--- Cytat: "redbart" ---
Hmm wi?c nie neguje sensu wy?szych skilli tylko neguje sens robienia i po?wi?cania na to czasu. Pozosta?e skille i tak si? d?ugo robi?, wi?c mo?na by po prostu zwi?kszy? atrybuty.

--- Koniec cytatu ---

Przecie? learningi to w?a?nie robi?.

Odno?nie ukierunkowania si? na pocz?tku rozwoju, aby zrobi? szybciej percepcje i willpower, to i tak powinne? zrobi? int i mem.

--- Koniec cytatu ---

I charyzm?.  :twisted:

Narazie zako?czy?em robienie learnów na adv: int, mem, perc na 4, learninga na 5. Kiedy? tam w mi?dzyczasie zrobie willpower adv 4 (bo zmniejsza tylko zrobienie skilla 10.5 dniowego o 0.8 dnia.
--- Koniec cytatu ---

Pewnie jest tam secondary.

LukAsh:
A ja bym chcial zeby dali learningi poziomu 3ciego, wymagane oczywiscie advanced learnig lvl5  :D

A co do OP to serio, kto ci kaze ternowac taki skill a nie inny? Nikt nie stoi Ci nad glowa z siekiera i mowi co masz robic. Jezeli je trenujesz to znaczy ze jednak cos daja, prawda?  :lol:

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: "LukAsh" ---A ja bym chcial zeby dali learningi poziomu 3ciego, wymagane oczywiscie advanced learnig lvl5  :D
--- Koniec cytatu ---

O! Ja tez bym byl za tym :) ... szczegolnie ze i tak planuje zrobic sobie chociaz adv Int i Mem na 5... ale to jeszcze za chwilke :P poki co wszystkie adv na 4 musza wystarczec :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej