Śmietnisko > Archiwum

Piep*(&*(^&*^ learningi

<< < (5/9) > >>

redbart:

--- Cytat: "influencer" ---
Poprostu daje mo?liwo?? ogólnego ukierunkowania postaci przez jaki? pocz?tkowy okres gry.
Jak kto? planuj? rozwój w kierunku naukowca czy handlarza, to najpierw sobie podniesie int/mem czy tam charisma zamiast perc/will... No chyba, ?e wszyscy s? ?ci?nieniowani na zabijanie. Wtedy moja teoria pada hehe.
--- Koniec cytatu ---

Ja zrobi?em pierw memory i int, teraz robie learning 15%. Mia?em zamiar zosta? kopaczem, handlarzem, ale przez te learningi jak je robi?em i kopa?em ci?gle 3 tygodnie odwidzia?o mi si?. Doprowadzi?a te? do tego wojna, gdy? pa?am ch?ci? zemsty kiedy?tam w przysz?o?ci :). Wi?c czek amnie jeszcze percepcja i willpower na 4 :(. Nie wiem do czegosi? charyzma tylko przydaje narazie wi?c j? zostawie.

Kolejnym przemy?leniem jest to, ?e do szybkiego robienia percy i willp potrzebne s? mem i int, bo na tym bazuj? te skille.

Raan Kern:
Dormio, w?a?nie zrozumia?em Ci? doskonale i o dok?adnie ten "b??d" mia?em na my?li :)

PS.
Surt, ccp nie poda?o ?adnych szczegó?ów. To tylko koncepcja.

Dormio:
No to ja Ci? ?le zrozumia?em... Dla mnie b??dem by?o to, ?e skoro zacz??em ?wiczy? to po cholere si? rozprasza?em innymi... B??dem zatem by? brak konsekwencji.

Locutus:
Learningi sa potrzebne i znacznie skracaja czas, szczegolnie pozniej w bardziej zaawansowanych skilach.

--- Cytat: "influencer" ---
Nie.
Poprostu daje mo?liwo?? ogólnego ukierunkowania postaci przez jaki? pocz?tkowy okres gry.
Jak kto? planuj? rozwój w kierunku naukowca czy handlarza, to najpierw sobie podniesie int/mem czy tam charisma zamiast perc/will... No chyba, ?e wszyscy s? ?ci?nieniowani na zabijanie. Wtedy moja teoria pada hehe.
--- Koniec cytatu ---

E tam ja zamierzam g?ownie walczy? ale i tak rozwina?em najpierw mem i int na adv 4 bo to pomoze przy pozostalych learningach a przy okazji skile z mechanic / engeneering mozna rozwijac juz bez czekania bo i tak masz max w int / mem a przydaja sie np resisty ;) Podboa mi sie lot na misje jak mam ok 70-80% resistow na wszystko
A czesc skili potrzebnych do gry na poziomach 1-3 mozna rozwijac w przerwie na bierzaco, teraz skiluje co mi potrzebne a w nocy percepcja na 5 sie dociaga a pozniej adv na 4.

Pozdrawiam

regis:

--- Cytat: "redbart" ---Jedyny sens w istnieniu skilli learning to nabicie jeden miesi?c kasy za nauke tych skilli, dziwne to poniewa? i tak bez tego by?bym d?u?ej gra?.
--- Koniec cytatu ---

daj sobie wytlumaczyc ze ci sie te skile zwroca calkiem szybko

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej