Śmietnisko > Archiwum
Piep*(&*(^&*^ learningi
redbart:
--- Cytat: "Goomich" ---
--- Cytat: "redbart" ---
Hmm wi?c nie neguje sensu wy?szych skilli tylko neguje sens robienia i po?wi?cania na to czasu. Pozosta?e skille i tak si? d?ugo robi?, wi?c mo?na by po prostu zwi?kszy? atrybuty.
--- Koniec cytatu ---
Przecie? learningi to w?a?nie robi?.
Tak ale te skille s? irracjonalne, bo marnuj? tylko czas, który mo?na wcze?niej...eh... zreszt? to bezowocne.... wiecie o co mi chodzi, wiem o co Wam chodzi :)
--- Koniec cytatu ---
LukAsh:
Musisz jeszcze zrozumiec ze gdy dostaje sie cos bez pracy na ta rzecz, czasu poswieconego na dotarcie tam gdzie sie chcialo to i przyjemnosc z tego zadna.
Jakby kazdy od razu mial super atrybuty i super skille to kazdy by latal titanami i gra by przestala byc ciekawa w ciagu tygodnia.
Ciesz sie ze startujesz teraz kiedy w ciagu miesiaca mozesz spokojnie latac swoim wlasnym BSem, kiedys na lepsza fregate pracowalo sie tydzien, na cruisera zbieralo miesiac, a o bsie nikt nawet nie smial marzyc.
Implanty i skille z learningiem zostaly wprowadzone jakis czas po starcie gry, wiec i tak jestes w o wiele bardziej uprzywilejowanes sytuacji niz gracze ktorzy zaczynali zaraz po starcie gry - i wiesz co, wcale nie zaluje ze tak bylo, bo bawilem sie wtedy swietnie, pewnie lepiej niz ty teraz :D
regis:
redbart... ja to cie spoduje chyba :P
gdzie one marnuja czas ty mnie powiedz?
Polataj sobie troche bez robienia learningow i bez implantow... i pogadaj z kolega po jakims roku ktory sobie imple kupil i poswiecil czasu w learningi. Z lekka pompka to juz bedzie mial 3-4m sp wiecej.
IMHO marnuje sie czas nie robiac learningow. Po pewnym okresie grania majac learningi masz tez inne skile, nawet nie bs lvl 5, ale wszelakie poboczne zwiekszajace cos tam... a nie majac impli/learningow wlasnie te n czas marnujesz.
A dyskusja czy one sa zle czy dobre jest troche jalowa, one SA, CCCP dodalo takie cos jak imple/learningi to wypadaloby z tego skorzystac. Czysta matematyka... a jak wprowadza kolejny poziom learningow to sie napewno pokusze o przynajmniej perc i will adv adv...
klosiuu:
nie no jak czytam, ze learningi czas marnuja to nerwica mnie bierze
prosty przyk?ad: zaczelismy ze znajomym grac w tym samym czasie
on zrobil odrazu learningi i sie zaimplantowal ja robilem je na raty
wynik ja mam 11mln sp on ponad 14mln
niech mi jeszcze ktos powie, ze sie nie oplaca ich robic
Goomich:
BTW jak macie charyzm??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej