Śmietnisko > Archiwum

Piep*(&*(^&*^ learningi

<< < (4/9) > >>

Raan Kern:

--- Cytat: "Dormio" ---Robi?em fregat? na 5 - ponad 10 dni... w mi?dzyczasie tak mi si? "nudzi?o", ?e wysz?o w sumie 17 dni... Robi?em kr??ownik na 5 - ponad 20 dni... wysz?o co? ko?o 3 miesi?cy. Kolejny raz tego b??du nie pope?ni?.
--- Koniec cytatu ---

Te? mam podobnie i mnie nie boli. Nie uwa?am tego za "b??d". Przecie? to nie zawody :)

btw.
Jednym z pomys?ów ccp na przysz?o?c jest wprowadzenie mo?liwo?ci trenowania dwóch skili jednocze?nie, z podzia?em na priorytety bodaj?e. Oczywi?cie w odpowiednio d?u?szym czasie.

redbart:
Jedyny sens w istnieniu skilli learning to nabicie jeden miesi?c kasy za nauke tych skilli, dziwne to poniewa? i tak bez tego by?bym d?u?ej gra?.

Raan Kern:

--- Cytat: "redbart" ---Jedyny sens w istnieniu skilli learning to nabicie jeden miesi?c kasy za nauke tych skilli, dziwne to poniewa? i tak bez tego by?bym d?u?ej gra?.
--- Koniec cytatu ---

Nie.
Poprostu daje mo?liwo?? ogólnego ukierunkowania postaci przez jaki? pocz?tkowy okres gry.
Jak kto? planuj? rozwój w kierunku naukowca czy handlarza, to najpierw sobie podniesie int/mem czy tam charisma zamiast perc/will... No chyba, ?e wszyscy s? ?ci?nieniowani na zabijanie. Wtedy moja teoria pada hehe.

surt:
bez roznicy czy puscisz 1 skil a potem 2 i zajmie Ci to 10h czy ustawisz sobie 2 skile z roznym priorytetem na raz np 60% i 40% tak ze skoncza sie razem po 10h ;)

pytanie co bedzie jak zrobisz tak ze 1 skil sie skonczy np za 3h a 2 za 5 dni czy jak sie skonczy 1 skil do tyle ile on zabieral przejdzie na 2 skil czy pozostanie nie wykorzystane ?

Dormio:

--- Cytat: "influencer" ---Te? mam podobnie i mnie nie boli. Nie uwa?am tego za "b??d". Przecie? to nie zawody :)

--- Koniec cytatu ---

?le mnie zrozumia?e? - b??dem by?o to, ?e "rozprasza?em si?" innymi... :D
Przez co szkolenie zabiera?o prawie 2x wi?cej czasu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej