Śmietnisko > Archiwum
*rant* Dwa lata za nami a Gallente ciagle ...
Lorgoth:
hmmm daj? dupy???
toz to jedna z naj jesli nie najlepsza rasa zrowno w pvp i pve.
a blastron w odpowiednich rekach rozwali wszystko ...
niewiem skad bierzesz takie opinie jak wypowiadasz amos ale wlasciwie w rzadnym sie z toba niezgodze
poogladaj sobie filmy to zobaczysz jak odpowiednio wykorzystac blastrona - zaden inny statek sie pprownywalnej ilosci niedoczekal.
kazda rasa da sie roxowac.
wszystko zalezy jednak od pilota, dlatego gram w ta gre ponad 2 lata.
pozdrawiam
Selvin:
Hmmm dziwne bo w moj Vexor dawal sobie rade z podwojnym spawnem 1.2m + 2x BC(200k)
no tak ale to cruiser
ok to inaczej poradzilem sobie z dual (800k) + 2xBC(175k) w Comecie
(nazwana frig gallente) uzywajac tylko i wylacznie raili i light missile(3,1)
Najwazniejsze ze od poczatku gralem gal (juz bedzie 2 lata) i nie zostala nigdy oslabiona ani drastycznie zmieniona(zmiana dronow jest przykra tylko z powodow czysto estetycznych - zdecydowanie lepiej wygladal domi z 15 dronami ;)). Jestem z tej rasy zadowolony.
Konrad:
amos ty zyjesz !!! :lol:
btw zastanawiam sie nad galantyjskim hacem :lol:
Hastrabull:
hmmm...
Nie wiem czy wiecie, ale megathron z 7x425mm tech II to (bodajze) najbardziej niszczycielska bron w eve'ie :) najwyzszy DPS wsrod bs'ow. Ja juz teraz na lead ammo mam srednio 200 uszkodzen przy strzale
Dlatego tez mam 3 megasy. Jeden npc, jeden rail fleet setup i jeden blasterthron.
I tak:
npc. 6x425mm tech II, 2x tractor beam (swietna zabawka)
full cap recharge w med
full tank, reszta cap
rail - fleet setup
6x425mm tech II (niedlugo bedzie 7)
2x sensor booster, 2x tracking comp
3x damage mods, large armor rep, reszta dowolna (zazwyczaj tank, zeby troche pozyc
blasterthron
6x ion blaster II, 2x assault launchers
cap booster, tracking disruptor, mwd, scram
3 aktywne hardenery, large armor rep, damage mods (bodajze, dokladnie nie pamietam)
mozesz tez spuscic troche blasterow i dorzucic nosferatus. dzialaja cuda
Dopalacz:
hmm... gram w eve od 2 tygodni i narazie latam Catalystem, nie jest mo?e rewelacyjny, zw?aszcza, jak jest du?o wrogów (nawet do?? s?abych), ale nie na?ekam. Faktycznie, du?ym plusem jest wygl?d statków, ale jak porównywa?em mo?liwo?ci fittowania statków klasy catalysta u innych ras, statek gallente wypada? najlepiej, ale to moje zdanie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej