Śmietnisko > Archiwum

*rant* Dwa lata za nami a Gallente ciagle ...

<< < (5/5)

Asmodeus:
To co wspomnialem wiele razy: nie gram solo. Nie walcze 1v1. Ta gra to MMO i mam swietny team gotowy prawie zawsze walczyc - wiec jak chce troche PvP wystarczy krzyknac: "lece gankowac, ktos ze mna?" i zawsze sie znajdzie kilku chetnych (ja osobiscie latam interdictorem). Jesli sa 3-4 osoby to nawet BS padnie - a bedzie i szybciej mo DPS deimosa jest spory. A raile dlatego, ze o wiele latwiej zabija sie wtedy fregaty (ktore maja zwyczaj uciekac) oraz niektore cruisery.

Aha zeby nie bylo to niespodzianka: sam niedlugo bede uzywal Heavy Beam zelota jako fleet support/sniper --> 100km optimal z 250DPS to calkiem ladny wynik.

regis:
tez bardzo dlugo dojrzewalem do blasterow szczerze powiedziawszy :)
i tez mialem nastawienie ze railz and railz only! ale tak troche przystosowania i sreeeednio mi sie lata z railami, poprostu jezeli moge to wchodze na close. a niestety 200, czy nawet 250 niechetnie trafiaja w bliski cel. a dwa, przy wchodzeniu na close wypadaloby miec przynajmniej jakies wspomnienie tanka.
jak sam mowiles, to jest gra mmo, nie trzeba cisnac 50km na mwd. starczy ze kolega w covercie ceptorze stanie blisko...

Asmodeus:
Lol... Przypomniala mi sie sytuacja jak ostatnio w IMK-K siedzialem sobie pilgrimem (oczywiscie w cloaku) i skradalem sie do snajpera. nagle wpada reszta mojego gangu i warpuje sie do mnie na 15 - zjedli snajpera zanim moglem wyjsc z kloaki ;p. Musialem wyjsc z gangu bo nie daliby mi nic zatluc :)

Ale przez to ze przez kilka dni w IMK stacjonowalo 2-4 naszych pilgrimow od dluzszego czasu jest tam malo snajperow :) Jakos boja sie solo wychodzic :)

No i co najlepsze - pilgrim mimo, ze jest covertem (reconem) to moze niezle przywalic (u mnie to jest 2x heavy nosferatu + jakies 150 dps z dronek i 4pkt scrambla)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej