Śmietnisko > Archiwum

*rant* Dwa lata za nami a Gallente ciagle ...

<< < (4/5) > >>

Asmodeus:
?e tak powiem (typowa odpowiedz z forum EVE): "get a clue".

Fregaty:
Incursus (mam nadzieje ze nazwy nie pomylilem) - jest BARDZO mocna i potrafi zadawac obrazenia rzedu 200dps - nawet w interceptor gangach ma miejsce

Elite frigs:
Enyo - drugi najlepszy NPCing AF w grze (porownywalny z Retribution), calkiem niezly w PvP (lepszy od Retri)
Ishkur - najlepszy assault frig w grze (dzieki t2 dronkom)

Taranis - najlepszy close range ceptor w grze
Ares - sredniak

Cruisers:
Vexor - mini dominix, zjada wiekszosc statkow na sniadanie (a i od czasu do czasu HACa rozwali)
Thorax - mimo, ze stracil troche dron to zyskal powergrid i moze bawic sie w "dura thorax" albo normalny blasterowy - OBA sa bardzo dobre (lubie miec thoraxa w gangu ze wzgledu na ich obrazenia jakie zadaja)

HACs:
Ishtar - jeden z najlepszych HACow w grze. Do NPCingu 2gi po Cerberusie. Do PvP drugi po Vagabondzie.
Deimos - akurat te malo spotykam (mimo, ze mamy BPO na niego). Ludzie wola Ishtary. Ale w akcji railowe Deimosy sprawdzalys ie niezle.

BC:
Brutix - "pain incarnate", rozpieprza HACs az milo.

T2 BC: (moglem przypadkiem zamienic nazwy miejscami)
Astarte - gangowy (wiec raczej nie walczy)
Eos - 900 DPS to malo?!? Do tego tank z kosmosu i duzo Armora?!?

BS:
Dominix - aka Domi of Doom. NOS + ECM + Drones - moze to jest slabe?? Bez pardonu krol 1v1 i bardzo dobry statek w malych starciach. Takze jeden z lepszych NPCerow.

Megathron - swietny w Fleet Battles (jesli bitwa trwa dluzej niz warp in - warp out) a to dlatego, ze uzywa Kinetic damage i ma calkiem niezly ROF.
Blastermega? Zaje*** - tylko ze nie walczy sie nim zaczynajac MWD na 50km, ale trzeba wyladowac na 15km albo blizej. Jak? GANG! To jest MMO a nie counter-strike gdzie sam vs reszta sie wygrywa.

Recony:
Arazu/Lachesis - 30km scrambler + 3x Dampener i po klockach. Sprobuj to cos zabic jak sie cloakuje co sekunde. DO tego ma wystarczajace DMG aby rozrywac na strzepy cruisery i mniejsze (a w 0,0 jest to DOBRA rzecz).

teraz powiedz mi: czego ci jeszcze brakuje?

PoCO:
Oooo to to to w?a?nie :) Dlatego nimi gram  :wink: No i ten wygl?d  :D

regis:
rail deimos... mamo bij mnie laciem

to sa statki z przeznaczeniem do malych gangow, na dmg dealera... na blastery. na raile to to grida wogole nie ma. a na raile + tank to juz wogole nie ma miejsca w takim zestawieniu.
deimos z blasterami ... o tu mozemy rozmawiac. itrytujacy jest ten brak grida wlasnie. ~1000. 5x electrony II, nos, mwd, med rep... i koniec. zeby sfitowac set ionow to juz trzeba montowac rcu/pdu obnizajac sobie resy etc.

na szczescie ktos pomyslal i dal astarte troche wiecej grida, z moimi skilami to kolo 1800, 6x ion II, nos, mwd i dual rep tank z resami po 80%... ja sie w tym statku juz zakochalem  :] nie sa na tyle slabe co hace... mozna spokojnie na bsa tym leciec. wygar maja przedni.  
a no i ten bonus do repow :P t2 daje 440 na cykl... centum a type 643 / cykl. mrr...

arazu, wlasnie mam okazje testowac... bydle jest dosc miekkie, ale sie broni skutecznie dosyc przeciwko malym gangom na dampnerach.

niom to tyle co mi sie  chcialo pisac.

Asmodeus:
Raile na deimosie dzialaja dobrze. Po cholere ci ciezki tank skoro przeciwnik sie rozpeknie blyskawicznie. Zreszta nawet nie musisz byc blisko - i tak nie podleci do ciebie...

--- Cytuj ---to sa statki z przeznaczeniem do malych gangow, na dmg dealera... na blastery
--- Koniec cytatu ---

Przeznaczenie to wybiera ten kto nimi lata - tak samo jak fit. Widzialem railowego w akcji i wystarczal w zupelnosci. I nie musial plakac "zmniejszcie cap na MWD bo nie moge 50km przeleciec". On po prostu strzelal zamiast bawic sie w podlatywanie. A o weba i scrambla martwily sie ceptory/interdictory.

Blaster:

--- Cytat: "Asmodeus" ---Raile na deimosie dzialaja dobrze. Po cholere ci ciezki tank skoro przeciwnik sie rozpeknie blyskawicznie. Zreszta nawet nie musisz byc blisko - i tak nie podleci do ciebie...

--- Koniec cytatu ---

Zastanów sie co ty chcesz tym zabijac bo jesli cruzery to OK ale BSa to z takim fitem raczej nie ubijesz a o tym pisal chyba Acan  :roll:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej