Eve Online > Dyskusje ogólne
Jak to wygląda na początku.
Zgudi:
--- Cytat: Soulscream w Luty 13, 2016, 10:48:40 ---Idź sobie do swojej zajebistej gry eve killera SC lol.
--- Koniec cytatu ---
Nie pójdzie bo nie ma dokąd. Star Conflict albo już zdechł albo jeszcze dogorywa :D Chłopak nie może poradzić sobie z traumą związaną z tym faktem, więc w ramach zemsty jeździ po innych grach :D :D
xantinos:
--- Cytat: Zgudi w Luty 13, 2016, 12:45:28 ---Nie pójdzie bo nie ma dokąd. Star Conflict albo już zdechł albo jeszcze dogorywa :D Chłopak nie może poradzić sobie z traumą związaną z tym faktem, więc w ramach zemsty jeździ po innych grach :D :D
--- Koniec cytatu ---
Na pewno ? Zaloguj się do SC i sprawdź dziś event walentynkowy :) ah nie bo za szybko lata i giniesz po 3 sekundach zapomniałem :)
Filip Bonn:
--- Cytat: xantinos w Luty 13, 2016, 11:32:20 ---Na eve w przeciągu 8 lat wydałem uwaga 10 euro, a na tą już prawie 80 bo uważam że warto, a gram dopiero tydzień czy dwa.
--- Koniec cytatu ---
Dziękuję.
Sam się znokautowałeś.
Pogadamy jak wytrzymasz przy swoim idealnym SC choć połowę czasu który spędziłeś przy EVE.
Mentor który gra raptem tydzień lub dwa :-X
VonBeerpuszken:
--- Cytat: xantinos w Luty 13, 2016, 12:56:57 ---Na pewno ? Zaloguj się do SC i sprawdź dziś event walentynkowy :)
--- Koniec cytatu ---
O kurde, TO chyba zmieni moje zdanie na temat ewentualnego powrotu do gry. Walentynki w kosmosie, coś czego EVE nie ma, a zawsze o tym marzylem.
Zielarz:
Szczerze powiedziawszy to lata mi kto jest jak bardzo pro i jakie ma na poparcie tej tezy dowody :)
Istotne natomiast jest to, że chętnie dzielicie sie poradami a to mnie bardzo cieszy.
Postaram się wyciągnąć z tego sedno :)
Jak również zachęcam Państwa aby sie nie wyzywać, bo nie bardzo jest powód. Ze Star Conflictem miałem do czynienia, jakoś mnie nie zainteresował specjalnie, jeśli chce postrzelać do gimnazjalistów to już wole CS albo battlefield ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej