Eve Online > Dyskusje ogólne

Jak to wygląda na początku.

<< < (5/10) > >>

Soulscream:

--- Cytat: xantinos w Luty 13, 2016, 10:21:08 ---Chcesz żeby było dobrze ?
Zrób to sam, umiesz chyba używać google ?
Jako programista pewnie znasz angielski, a skoro w 2007 roku można było znaleźć wszystko na każdy temat i się nie prosić o łaskę to teraz tym bardziej.
Poświęć czas i poczytaj inaczej w to nie zagrasz. Co do kopania piszą że to szajs zazwyczaj ci co nie maja o nim pojęcia jak i o kasie z niego płynącej.
Możesz robić misje pve z tego też kasa jest albo użyć karty kredytowej kupić ze 4 pleksy i się bawić w pvp od początku.
Gra nie jest wcale tak trudna jak by chcieli o niej sadzić inni ogarniesz to może w tydzień  maksymalnie mechanizmy fitowania , skaner , jak latać i inne pierdoły.
Po pól roku ci się znudzi i poszukasz innego tytułu :)

--- Koniec cytatu ---

Idź sobie do swojej zajebistej gry eve killera SC lol.

xantinos:

--- Cytat: Soulscream w Luty 13, 2016, 10:48:40 ---Idź sobie do swojej zajebistej gry eve killera SC lol.

--- Koniec cytatu ---
Owszem po 14.00 będę grać i tak jest zajebista w przeciągu tygodnia korporacja z 10 osobowej skoczyła do 46 osób i już kolejne się dobijają.
Na eve w przeciągu 8 lat wydałem uwaga 10 euro, a na tą już prawie 80 bo uważam że warto, a gram dopiero tydzień czy dwa.
Co do waszych wspaniałych rad to takie głupoty wypisujecie nowemu, że nie można pozostać obojętnym na to.
Sam pamiętam jak zaczynałem grac w eve i jak się wtedy udzielały "autorytety" na polishu , centrali itd. nigdy nie znalazłem niczego przydatnego do eve w ojczystym języku :)
Część poradników potem pisałem sam dla swoich korpowiczów opartych na angielsko języcznych źródłach z internetu.

Qlko1:

--- Cytat: xantinos w Luty 13, 2016, 11:32:20 ---Co do waszych wspaniałych rad to takie głupoty wypisujecie nowemu, że nie można pozostać obojętnym na to.

--- Koniec cytatu ---
Ty akurat powinieneś pozostać obojętny. Bo się zwyczajnie nie znasz, bo w eve sobie nie poradziłeś.

--- Cytat: xantinos w Luty 13, 2016, 11:32:20 ---Sam pamiętam jak zaczynałem grac w eve i jak się wtedy udzielały "autorytety" na polishu , centrali itd. nigdy nie znalazłem niczego przydatnego do eve w ojczystym języku :)

--- Koniec cytatu ---
Nie dziwię się, że nie znalazłeś, do tej pory udowadniasz każdym postem, że masz trudności z czytaniem ze zrozumieniem.

--- Cytat: xantinos w Luty 13, 2016, 11:32:20 ---Część poradników potem pisałem sam dla swoich korpowiczów opartych na angielsko języcznych źródłach z internetu.

--- Koniec cytatu ---
Jeśli są tak samo finezyjne jak twoje wypowiedzi na centrali, to  nie dziwię się, że już nie jesteś ceo tego corpa.

Soulscream:

--- Cytat: xantinos w Luty 13, 2016, 11:32:20 ---Owszem po 14.00 będę grać i tak jest zajebista w przeciągu tygodnia korporacja z 10 osobowej skoczyła do 46 osób i już kolejne się dobijają.
Na eve w przeciągu 8 lat wydałem uwaga 10 euro, a na tą już prawie 80 bo uważam że warto, a gram dopiero tydzień czy dwa.
Co do waszych wspaniałych rad to takie głupoty wypisujecie nowemu, że nie można pozostać obojętnym na to.
Sam pamiętam jak zaczynałem grac w eve i jak się wtedy udzielały "autorytety" na polishu , centrali itd. nigdy nie znalazłem niczego przydatnego do eve w ojczystym języku :)
Część poradników potem pisałem sam dla swoich korpowiczów opartych na angielsko języcznych źródłach z internetu.

--- Koniec cytatu ---

Who gives a fuck ile na co kasy wydałeś? Nie umiesz grać w eve i tyle lol.

xantinos:
"Ty akurat powinieneś pozostać obojętny. Bo się zwyczajnie nie znasz, bo w eve sobie nie poradziłeś."
Pierwsze słyszę że sobie nie poradziłem :)  radziłem sobie i to, aż za dobrze nie gram bo jest nudna to jedyny powód.

"Nie dziwię się, że nie znalazłeś, do tej pory udowadniasz każdym postem, że masz trudności z czytaniem ze zrozumieniem."
Nie znalazłem bo nie ma przeczytajcie swoje wypociny zresztą złośliwe wcześniej dla tego biednego chłopiny co zaczyna w to grać i mnie nie rozczulaj :) pełna merytoryka i pomoc hahahaha.

"Jeśli są tak samo finezyjne jak twoje wypowiedzi na centrali, to  nie dziwię się, że już nie jesteś ceo tego corpa."
Nie jestem bo zrezygnowałem dawno temu, a nikt nie narzekał na moją organizację gry reszcie ani na szkolenia dla nowych.
Nie czepiaj się mojego korpa bo akurat za czasów mojej gry to większość polskich graczy miała raczej marne zdanie o Twoim pamiętam te niewybredne żarty o Was :)

"Who gives a fuck ile na co kasy wydałeś? Nie umiesz grać w eve i tyle lol."
A Ty niby skąd wiesz czy umiem czy nie umiem ? Poznałeś po długości tekstu czy kolorku liter ?
Ileś tam milionów SP oznacza, że coś tam wiem uwierz mi, że całkiem sporo, a w niektórych jej aspektach pewnie więcej od ciebie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej