Eve Online > Dyskusje ogólne

Gedeon - Szukając zbawienia w EVE

<< < (4/9) > >>

sztosz:

--- Cytat: [PIYA] Xeyo w Wrzesień 15, 2015, 19:23:02 ---Nie bede sie klucil o kilka procent... pozatym nie lubie karmic trolla.

--- Koniec cytatu ---
Ale to ty próbujesz wmówić ze 99% polaków to katolicy, a rzeczywistość jest zupełnie inna. Jak wynika z samych statystyk kościelnych to tylko 80% deklaruje się jako katolicy, z czego pewnie więcej niż połowa od tych którzy nie deklarują się być katolikami różni jedynie sama deklaracja a nie rzeczywiste życie według chrześcijańskich zasad.

I nie rozumiem co do tego ma chrzest :) Trzeba być naprawdę skończonym idiotą, żeby dać sobie wmówić że jest się chrześcijaninem bo ktoś mi polał głowę jak jeszcze byłem niemowlęciem, albo dał opłatek na język w wieku 7-8 lat. Religie się wybiera świadomie, albo jest kukłą, marionetką. Ale czy właśnie nie tego chce większość religii tego świata, to przecież historia nas uczyła i uczy każdego dnia.

Xeyo:
Napisalem wyzej, ale tylko dla ciebie to powtorze: "w koncu 99% rodakow sa przynajmniej wedlug papierow w tym samym "klubie" katolickoreligijnym."

Nie wspomnialem nic o tym, ilu z tych ludzi serio w cos wierzy, albo innych sprawach o ktorych ty cos tam sobie piszesz.

sztosz:
A ja się zapytałem o jakich ty papierach piszesz. I nadal nie potrafisz napisać w jakich to niby papierach 99% polaków to katolicy. Nawet sam kościół podaje o ~1/5 mniej.

Xeyo:
Mialem nadzieje ze poradzisz sobie z googlem.

Tak, mialem na mysli wpisy w dokumantach kosciola. Tych ktore sa zapisywane w ksiegach po chrzcie i takze tych, ktore sa wydawane na przyklad przed slubem koscielnym.

sztosz:

--- Cytuj ---Dziwi mnie to troche te wysmiewanie sie... w koncu 99% rodakow sa przynajmniej wedlug papierow[...]
--- Koniec cytatu ---

To już nie powinno Cię dziwić wyśmiewanie, skoro swoje dane o ilości klubowiczów opierasz o dane które są oderwane od rzeczywistości.

Napisz może co miałem wpisać w Google żeby się dowiedzieć "co Xeyo miał na myśli". To się dowiem może z Google co mój synek chce dziś na obiad.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej