Eve Online > Dyskusje ogólne

Gedeon - Szukając zbawienia w EVE

<< < (3/9) > >>

Xeyo:
Spytaj sie rodzicow.

sztosz:

--- Cytat: [PIYA] Xeyo w Wrzesień 15, 2015, 18:26:26 ---Spytaj sie rodzicow.

--- Koniec cytatu ---
A co moi rodzice mają do tego? Chyba że próbujesz pić do wieku, to sobie daruj, bo ja jako dorosły facet z żoną i dzieckiem, patrząc na swoich znajomych, przyjaciół czy współpracowników ni chuja nie jestem w stanie dojść z jakiej ciemnej dupy wyciągnąłeś te 99%. Więc ponawiam pytanie, z jakich papierów wzięło Ci się te 99%? Żółtych czy jakich?

Dux:
Według GUS na 2011 r. ochrzczonych miało być 86% Polaków (chyba wg GUS i na podstawie spisu powszechnego - to z wiki, mogli pomieszać). Według statystyków kościelnych jako wierzący deklarować się miało 2 czy 3 lata temu 80% Polaków. Jedno i drugie daje mniej niż 99% ale czy to az tyle procent by tak się napierdalać na forum  :o
No chyba, ze to przez posuchę troll-tematów >:D

Xeyo:
Nie chce mi sie tlumaczyc zasad chrztu, dokumentacji i jego skutkow.

Jak jestes dorosly (sorry, wedlug postow i uzytego slownictwa typowalem na 15-sto latka), to poradzisz sobie w walce z googlem/wikipedia.

Nie wiem czemu szukasz czegos w ciemnych dupach (nic mi tez do tego, toleruje dosyc duzo zeczy), ale pozwole sobie zacytowac wikipedie: Zmiany jakie zaszły po II wojnie światowej spowodowały, że Polska stała się państwem w znacznej mierze jednorodnym pod względem wyznaniowym, w którym 94% ludności stanowią katolicy.

Nie bede sie klucil o kilka procent... pozatym nie lubie karmic trolla.

Filip Bonn:
Nie udawaj że nie załapałeś o co chodzi

Wysłane z mojego MotoE2(4G-LTE) przy użyciu Tapatalka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej