Eve Online > NoobGarten
Latanie frachtem na auto
Doom:
Karaś widze dodatkowo dowcipny jesteś i nie puszczasz płazem ataku na siebie? :P
Nie boicie sie o to ze ktoś wam te odpimpane śmieciarki spróbuje stuknąć dla lootu z fitu? ;)
SokoleOko:
--- Cytat: KoMic w Marzec 09, 2015, 21:38:41 --- fleet hangar jest nieskanowalny.
--- Koniec cytatu ---
To się chyba zmieniło?
[BU FU] Karas:
Doom, jakie odpimpane, wiekszosc tych modolow jest smiechu warta, w zasadzie ten eanm jest zbedny. hehe nie mam skilli na t2 bo to alt handlowy kilka mSP poza corpem, ma immuna na wojny: ]. jak do tad, tfu tfu tfu nic zlego mi sie nie dzialo.
Soko, hmmm. ch wie, tak naprawde, bo tego nie sprawdzalem. Ale jest fit scanner i cargo scanner. skoro cargo expander dziala tylko na cargo to i scanner tez tylko na cargo? taka logika ale pewnosci nie mam: ], mimo wszystko latam ze spokojem na pol afku.
Doom:
Cargo scaner działa też na corp hangar i chyba na garaż na shipie. Za to w tej samej zmianie, albo patch później blokade runer albo właśnie transport ship dostał całkowitego immuna na tą zabawkę
FITTIpalti:
--- Cytat: [I-DEA] Squilo w Marzec 09, 2015, 21:36:11 ---Haa, nie sprawdze bo nie mam mozliwosci. Wiec patrze na to co mam w telefonie. Wiec jak juz cos wklejac to poprawnie.
Ale tak 95k ehp to sporo tyle ze fracht ma wiecej a i tak mozna go zgankowac w 8 Talosow
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
--- Koniec cytatu ---
O to przekłamanie z mojej strony i wyszło jak z tym szpinakiem ;)
95k ehp i fit gówno wart.
7,5s żeby szybciej szło na moim indyku chyba też mam mwd i ewentualnie mozna by robić trick z cloukiem.
Przeleciałem takim przez kampe w wh z tym że miał jeszcze mjd
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej