Eve Online > NoobGarten
Latanie frachtem na auto
[I-DEA] Squilo:
--- Cytat: FITTIpalti w Marzec 09, 2015, 14:19:23 ---My mówimy o tym drugim T2 z maksymalnym tankiem
np takie coś zbiera się z gejta w 7,5s a ma 9,5k ehp
[Occator, New Setup 1]
Damage Control II
800mm Reinforced Steel Plates II
Energized Adaptive Nano Membrane II
Corelum C-Type Energized Explosive Membrane
Experimental 10MN Afterburner I
EM Ward Amplifier II
Explosive Deflection Amplifier II
Prototype Cloaking Device I
[empty high slot]
Medium Anti-Explosive Pump II
Medium Anti-EM Pump II
--- Koniec cytatu ---
o kant dupy rozbić ten fit. jeżeli nie masz więcej niż 12k ehp to spadasz od jednego tornada na salve. 7,5 sec aligne? równie dobrze możesz mieć i 1 min. Tornado z 2xSB potrzebuje do 2 sec żeby namierzyć indyka.
Nie ważne czy lecisz indykiem t1 czy t2 czy frachtem, jeżeli wieziesz coś wartościowego to i tak wezmą taką ilość shipów że spadniesz. Skanują Cie 1-2 gejty dalej ( cargo oraz fit) i czekają na Ciebie w odpowiedniej ilości...
Podsumowując... nie wozisz nic drogiego w indyku t1, t2 cz y frachtem. Jeżeli chodzi o blockad runnera to zawsze w cloacku się lata bo ich nie przeskanujesz więc strzelasz w ciemno...
Wiem co mówię, bo strzelałem do indyków jak i do frachtów.
xanowron:
--- Cytat: [I-DEA] Squilo w Marzec 09, 2015, 16:24:35 ---o kant dupy rozbić ten fit. jeżeli nie masz więcej niż 12k ehp to spadasz od jednego tornada na salve. 7,5 sec aligne? równie dobrze możesz mieć i 1 min. Tornado z 2xSB potrzebuje do 2 sec żeby namierzyć indyka.
Nie ważne czy lecisz indykiem t1 czy t2 czy frachtem, jeżeli wieziesz coś wartościowego to i tak wezmą taką ilość shipów że spadniesz. Skanują Cie 1-2 gejty dalej ( cargo oraz fit) i czekają na Ciebie w odpowiedniej ilości...
Podsumowując... nie wozisz nic drogiego w indyku t1, t2 cz y frachtem. Jeżeli chodzi o blockad runnera to zawsze w cloacku się lata bo ich nie przeskanujesz więc strzelasz w ciemno...
Wiem co mówię, bo strzelałem do indyków jak i do frachtów.
--- Koniec cytatu ---
Gdybyś poświęcił 10 sekund i wkleił fit do EFT to zobaczyłbyś, że Fitti jebnął literówkę i statek ma 95k ehp co trochę zmienia postać rzeczy, ale nie sprawdzę i się wypowiem no nie? :)
[BU FU] Karas:
[Impel, NOE 60-546]
Corelum C-Type Energized Thermic Membrane
Centii A-Type Thermic Plating
Centum C-Type Energized EM Membrane
Imperial Navy Energized Adaptive Nano Membrane
Shadow Serpentis Energized Adaptive Nano Membrane
Internal Force Field Array I
800mm Reinforced Rolled Tungsten Plates I
J5b Phased Prototype Warp Scrambler I
10MN Afterburner II
Prototype Cloaking Device I
Core Probe Launcher I
Medium Hyperspatial Velocity Optimizer II
Medium Hyperspatial Velocity Optimizer II
ja takim gownem woze smieci do thery, align 7,5sec. nie do zajebania
[I-DEA] Squilo:
Haa, nie sprawdze bo nie mam mozliwosci. Wiec patrze na to co mam w telefonie. Wiec jak juz cos wklejac to poprawnie.
Ale tak 95k ehp to sporo tyle ze fracht ma wiecej a i tak mozna go zgankowac w 8 Talosow
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
[BU FU] Karas:
tylko ze, fracht kosztuje +1b. po zabiciu takiego transpora, moze sie okazac, ze wiecej wtopili niz zabili, a nie ma zadnej gwarancji, ze cos masz na pokladzie, bo fleet hangar jest nieskanowalny. dlatego nikt nie zabija ich. zauwaz, ze te co gina to albo wojny, albo low.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej