Eve Online > NoobGarten
Latanie frachtem na auto
[BU FU] Karas:
https://zkillboard.com/kill/45076970/
[I-DEA] Squilo:
Eee no jak pisalen 95k ehp to ladny wynik i 1-2 tornada nie wystarcza. Grunt to wozic tyle zeby sie 9 tornad nie oplacalo stracic...
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
raffar:
Ja chyba tutaj czegoś nie rozumiem, owszem blockade runery maja 2 punkty mocy warp satibilizera czy jakoś się to tak nazywa, ale czy czasem nie wystarczą 2 tornada z krótkim punktem, ewentaulnie jeden tornado i jakiś inny szybki ship z odpowiednia ilością punktów żeby zdjąć taki ship tak czy siak?? Mam crane i bustarda, crane zbiera mi się w coś kolo 3,5sek prczy prawie 17kehp(ale on niema wcs) a bustard ma 79kehp, 190 sig i align 11,7s i jakoś czuję się bardziej bezpieczny(może to tylko złudzenie) w cranie, tyko że to ma straaaaasznie małe cargo.
[I-DEA] Squilo:
Caly pic polega na tym ze tornado zabija cie alfa... 8 tornad= ok 90alpha dmg. Punkta nie trzeba zakladac bo w ciagu 2 sec jestes martwy. Dlatego tornadem mozna strzelac w kazdym systemie. Vexorem natomiast 0,5 do 0,6 bo on robi dps
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
raffar:
W takim jakiej kwoty towaru nie należy przekraczać latając takim bustardem żeby nie być łakomym kąskiem dla gangu?? 100M-200M (chodzi o sam koszt towaru, nie koszt z shipem)? Czyli jednak chyba w cranie jestem bezpieczniejszy??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej