Eve Online > Dyskusje ogólne
Nowi gracze w eve online
[BU FU] Karas:
rakiem jest myslenie, polece swoim super duper wypasionym wyqrwistatkiem i porozwalam troche noobow, bue hue hue hue ale bedzie zabawa w ch..., po czym zonk. To sie wlasnie nazywa balans. gracze z mala iloscia SP, ale w grupie i pomyslem sa wstanie rozciapac na bramie takiego cFaniaczka.: ]
Filip Bonn:
--- Cytat: Theronth w Sierpień 26, 2014, 15:39:51 ---Mam 110m SP, a gdy wlecę solo Vargurem na campę w low, dwa t1 logi alty po 1m sp i nic nie jestem w stanie zrobić.
Rak.
--- Koniec cytatu ---
I Herkules dupa kiedy ludzi kupa. ;)
i jeszcze obrazeczek bo to modne i trendi na tym forum :P
Theronth:
--- Cytat: KoMic w Sierpień 26, 2014, 16:23:11 ---rakiem jest myslenie, polece swoim super duper wypasionym wyqrwistatkiem i porozwalam troche noobow, bue hue hue hue ale bedzie zabawa w ch..., po czym zonk. To sie wlasnie nazywa balans. gracze z mala iloscia SP, ale w grupie i pomyslem sa wstanie rozciapac na bramie takiego cFaniaczka.: ]
--- Koniec cytatu ---
Nie gracze tylko jeden gracz z kilkoma logi altami i nie z pomysłem tylko z blobem. Solo BS umarł właśnie przez t1 logi. T2 logi wymaga kilku tygodni jeśli nie miesiąca skillowania, ponieważ RR to jeden z największym power multiplierów w tej grze, a Fozzie i Douchebag boostując ich odpowiedniki t1 dali niewiele mniej, a za to dużo szybciej i taniej.
Still Rak.
Jakub Trokowski:
--- Cytat: Theronth w Sierpień 26, 2014, 15:39:51 ---Mam 110m SP, a gdy wlecę solo Vargurem na campę w low, dwa t1 logi alty po 1m sp i nic nie jestem w stanie zrobić.
Rak.
--- Koniec cytatu ---
Było skillować coś fajnego. W czym masz te SPki? Industry?
Ale srsly, to masz rację.
TTesla:
Rak.
--- Koniec cytatu ---
Jakto? Przecież byłeś solo, nie mogłeś użyć falcon alta? ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej