Eve Online > Dyskusje ogólne
Nowi gracze w eve online
[-CBC-] Alsayr Nara:
Cześć. Jestem nowym graczem w eve i... słyszałem opinie że eve to nie jest już gra dla nowych graczy, ponieważ nie są oni w stanie się, że tak powiem "wybić" bo wszystko jest kontrolowane przez starych wyjadaczy, którzy pewnie wiedzą o grze wszystko. Jak to wygląda w rzeczywistości ? Jak to wygląda na pvp ? Dzięki.
Filip Bonn:
bullshit
W EVE każdy jest kowalem swojego losu i nie ważne jak stary jest Twój char, imho.
Gaunt:
--- Cytat: Alsayr Zayad w Sierpień 26, 2014, 11:05:47 ---Cześć. Jestem nowym graczem w eve i... słyszałem opinie że eve to nie jest już gra dla nowych graczy, ponieważ nie są oni w stanie się, że tak powiem "wybić" bo wszystko jest kontrolowane przez starych wyjadaczy, którzy pewnie wiedzą o grze wszystko. Jak to wygląda w rzeczywistości ? Jak to wygląda na pvp ? Dzięki.
--- Koniec cytatu ---
Mówią tak raczej osoby, którym nie idzie w tej grze
bo
:effort:
edit: w eve troche jak w życiu jak będziesz coś ciągle robił to w końcu zaczniesz to robić dobrze i bedziesz zadowolony ;p
MuadDib:
--- Cytat: Alsayr Zayad w Sierpień 26, 2014, 11:05:47 ---Cześć. Jestem nowym graczem w eve i... słyszałem opinie że eve to nie jest już gra dla nowych graczy, ponieważ nie są oni w stanie się, że tak powiem "wybić" bo wszystko jest kontrolowane przez starych wyjadaczy, którzy pewnie wiedzą o grze wszystko. Jak to wygląda w rzeczywistości ? Jak to wygląda na pvp ? Dzięki.
--- Koniec cytatu ---
Jakieś ziarenko prawdy w tym jest:)
Doom:
--- Koniec cytatu ---
Problemem eve aktualnie, a przynajmniej jednym z wielu i na pewno nie najmniejszym jest właśnie to ze devsi na chama robią ją noobfreandly, tnąc poziomy skili niezbędnych do latania sporą ilością sprzętu (np stelthbombera można teraz mieć chyba w 2-3 miechy mniejszym czasie niż wtedy kiedy ja zaczynałem). Do tego przegięcie bufa t1 "crapu" tak że może to walczyć mano a mano na t2 odpowiednik i jeszcze regularnie wygrywać.
Kontrolę nad eve rzeczywiście sprawuje pare indywiduów rządzących w null seku, niemniej jest to generalnie poziom na który tamci pracowali latami więc...
A PvP? Poza tak zwanym (no)Highsekiem jak masz kogoś w zasięgu locka to możesz zalockować i napierdalać (ze skutkiem adekwatnym do siły tego na co szarżowałes). Jak dostaniesz wpierdol tracisz statek i to co na nim było, a jak zlamisz to i jajko z implantami, jak wygrasz możesz zlootować to co zostało z przegranego
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej