Eve Online > Dyskusje ogólne

Nowi gracze w eve online

<< < (2/8) > >>

Coritsikaela Enth:
Bzdura - znam jednego typa który rok temu wyleciał z corpa pvp za "wkurzanie dyrekcji", poszedł nieco w inna stronę, zaparł się i teraz jest głównym FC całej koalicji.
Można? Można! - tylko w Eve niczego nie zrobi się w miesiąc i trzeba mieć dużo niegasnącego zapału do wszystkiego. A im dłużej się gra w Eve - tym bardziej leniwy człowiek się staje.

Doom:
Mówiłem raczej o gościach pokroju Mitaniego czy XXXDethXXX'a

Coritsikaela Enth:
Dla nich eve to już nie jest gra

[BU FU] Karas:
co do buffa, t1 crapu, osobiscie uwazam, ze to bardzo dobrze. to powinno byc silne i proste w obsludze. Odpowiedniki t2 powinny byc bardziej subtelne dajace przewage tylko wtedy gdy wie sie do czego dany ship sluzy i jak go wykorzystac. sam jeszcze niedawno gowno czym moglem latac i bylo to mega frustrujace, ze ciezko bylo ze skillpointami, a przez co klopot z doborem shipa do gangu. teraz gdy mam 35+mln juz jest o niebo lepiej. ale zaplacilem za to brakiem specjalizacji i nie mam nic dobrze wyskillowane. Mimo to nie przeszkadza mi to latac i probowac cos topic: ]

tak wiec, kwestia znalezienia sobie roli, jesli ktos chce zostac CEO swojej gildji 1000 osobowej jak WOWe, to bedzie mial ciezko. imo znacznie lepiej sie dolaczyc do grupy, corp/ally. niz probowac rzezbic w gownie jakies swoje gnioty ktore i tak za miesiac czy 2 zdechna smiercia naturalna. Bo czym taki korp moze przeciagnac do siebie kogos innego niz ja i moje alty?. Ani skilla ani wiedzy ani chwaly wykutej w boju: ]

COrs, piszesz o Lukaszu X, taaa ehhh niektorzy maja po prostu talent i wrodzona charyzme. gosciu bardzo szybko sie ogarna.

Theronth:
Mam 110m SP, a gdy wlecę solo Vargurem na campę w low, dwa t1 logi alty po 1m sp i nic nie jestem w stanie zrobić.
Rak.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej