Śmietnisko > Flamewar
Tytani intelektu (było: Odp: Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon)
Anthar:
Ja tam chce aby zrobic na centrali podobna ankiete jak mial swego czasu Mr Ozzy, ale dotyczaca naszej "Swietej Trojcy od Tytanow".
Da sie zmienic
--- Cytuj --- Tylio
Użyszkodnik
--- Koniec cytatu ---
na
--- Cytuj --- Tylio
Ukradlem Tytki i mnie zlapali
--- Koniec cytatu ---
Soulscream:
--- Cytat: KoMic w Marzec 04, 2014, 14:00:40 ---BULLSHIT i tyle: ], mimo ze jestes niewinny i nie musisz sie wybielac to od kilku stron nie robisz nic innego poza wybielaniem: ] EOT.
--- Koniec cytatu ---
Polska logika, ktoś jest przeciw większości to znaczy, że jest chujowy i nie ma racji. Żaden z Was nigdy się nie dowie jak było, a rozpisujecie się jakby zajebali Wam prezydenta kraju po raz kolejny. Wyjdźcie na podwórko dajcie sobie po pysku, a później na piwo.
CoeathalVega:
--- Cytat: Soulscream w Marzec 04, 2014, 14:49:41 ---Polska logika, ktoś jest przeciw większości to znaczy, że jest chujowy i nie ma racji. Żaden z Was nigdy się nie dowie jak było, a rozpisujecie się jakby zajebali Wam prezydenta kraju po raz kolejny. Wyjdźcie na podwórko dajcie sobie po pysku, a później na piwo.
--- Koniec cytatu ---
normalnie az musze soulskrimowi przyznac racje dzisiaj. Do czego to doszlo..
Alice9:
co ja tu słyszę - zajebali prezydenta kraju? - to to już nie był wypadek??
to już to nie była brzoza... to jeszcze czas przeprosić macierewicza który jako jeden z nielicznych miał odwagę o tym mówić kiedy innym brzozy w gardle stanęły.
czy jeszcze jest ktoś wierzy w dobre intencje i niewinność putina? :D
dobry putinek dobry... tylko 3 wojnę światową nam skurwysyn szykuje. pogłaskać po łysej główce - to nie on zajebał tych co byli niewygodni i mieli odwagę coś robić choćby tupać nogą z braku innych możliwości.
Dux:
Wystarczyło coś o tytanach i intelekcie ... ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej