Śmietnisko > Flamewar

Tytani intelektu (było: Odp: Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon)

(1/17) > >>

Zakalve:

--- Cytuj ---Tylio:
Tak na serio to po skandalicznym "dochodzeniu" GM Novy dział Internal Affairs uznał, że Nova bezpodstawnie nadużył władzy i cofnął ciążące na mnie zarzuty.
--- Koniec cytatu ---

Tylio, ty kurwa gościu wstydu nie masz. Jaką trzeba być kanalią by opierdolić kumpla, z którym się gra 5-6 lat? „Bikól który z Xeowarem będzie gasił światło w C0VEN’ie”. Ciebie do GBT przyjęli z polecenia – dyrka z GBT który był twoim współlokatorem w akademiku. Okradliście ludzi których znaliście wiele lat, w części irl; część miała wasze nr telefonów,.. kontrakty, srakty, to nie byli obcy tylko wieloletnie znajomości. Mieliście ludzi którzy stali za wami MUREM, nie mogli uwierzyć. Xeowar, Akira, Jav… Moja żona w szoku była jak wyszło, że to Beecool & company.
Także Tylio, wracaj pod kamień spod którego wyszedłeś. Przytul się do dziadka Becolla który jeszcze za komuny kradł wagony z węglem i przestań pierdolić o błędach proceduralnych GM’a. Żal.

Tylio:
Zak, jak na obecną/byłą głowę CIA w c0venie słabo zbierasz informacje. Grałem w c0venie 1 rok i 10 miesięcy nie 5-6 lat. Nie znam nikogo z c0venu irl. Dostałem się z polecenia szarego membera (nie dyrka), który nie gra od grudnia 2010 (przestał grać miesiąc po tym jak mnie polecił). W sumie w GBT każdy jest dyrkiem, ale tylko po to, żeby wszyscy mięli dostęp do każdego hangaru i innych pierdół w grze. Prawdziwych dyrków (np reprezentujących corp przed sojuszem) jest 2-3. Nie było mnie w c0venie już 6 miesięcy jak ktoś wam zwijał tytany. Poza tym z tymi "dobrymi znajomymi" to bym nie przesadzał. Jak siedzieliśmy u was na TSie to co drugi dzień ktoś nam zarzucał szpiegostwo, podawanie waszych składów flot itd. waszym przeciwnikom w Stain. Dodatkowo jeden z was wysmarował maila do naszego CEO, że siedzimy z wami na TS i szpiegujemy NC. na rzecz c0venu. Naprawianie sytuacji trochę zajęło. Przyjaciele z was jak nic! Moja dziewczyna też była w szoku jak się dowiedziała, że mi zablokowali konto za podejrzenie jednej osoby.

Zakalve:

--- Cytuj ---Zak, jak na obecną/byłą głowę CIA w c0venie słabo zbierasz informacje. Grałem w c0venie 1 rok i 10 miesięcy nie 5-6 lat. Nie znam nikogo z c0venu irl. Dostałem się z polecenia szarego membera (nie dyrka), który nie gra od grudnia 2010 (przestał grać miesiąc po tym jak mnie polecił). W sumie w GBT każdy jest dyrkiem, ale tylko po to, żeby wszyscy mięli dostęp do każdego hangaru i innych pierdół w grze. Prawdziwych dyrków (np reprezentujących corp przed sojuszem) jest 2-3. Nie było mnie w c0venie już 6 miesięcy jak ktoś wam zwijał tytany. Poza tym z tymi "dobrymi znajomymi" to bym nie przesadzał. Jak siedzieliśmy u was na TSie to co drugi dzień ktoś nam zarzucał szpiegostwo, podawanie waszych składów flot itd. waszym przeciwnikom w Stain. Dodatkowo jeden z was wysmarował maila do naszego CEO, że siedzimy z wami na TS i szpiegujemy NC. na rzecz c0venu. Naprawianie sytuacji trochę zajęło. Przyjaciele z was jak nic! Moja dziewczyna też była w szoku jak się dowiedziała, że mi zablokowali konto za podejrzenie jednej osoby.
--- Koniec cytatu ---

No nie tylko wstydu, ale tupetu też ci nie brakuje. Jesteście złodziejami i to tymi z tej najgorszej kategorii - robiącymi swoich. Nawet cyganie jak kradną, to nie robią tego w bloku w którym mieszkają. A jak kiedyś urosną ci jaja, to wejdź na naszego TS'a i powiedz kolegom/nie_kolegom o swoich powodach skrzywdzony smuteczku.

Zakalve:
WhiteCat, Anthar:
Zakładka profil: znajomi / ignorowani
ignorowani tylio

Nie rozmawiajcie z tym zerem, bo to tutaj próbuje się rehabilitować wciągając was w dyskusje. Reszcie kolegów z sojuszu też sugeruję taką formę ostracyzmu.

Tylio:
Lepiej róbcie to co mowi Zakalve! Wymachując niczym nie popartymi oskarżeniami tylko się pogrążacie. Lepiej nie widzieć moich postów i się nie odzywać. Myslę, że i wam i dyskusji wyjdzie to na dobre ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej