Śmietnisko > Flamewar

Tytani intelektu (było: Odp: Wojna blobów N3PL vs CFC+Stainwagon)

<< < (17/17)

Tylio:
To co wkleiłeś dotyczy maila, który dostałem. To rozmowa w sprawie porąbanego maila w realu, a nie kradzieży tytanow (aczkolwiek afera prawdopodobnie kogoś do tego popchnęła). Jak znajdę tą wiadomość od Ciebie to wkleję, jak okaże się, że była od innej osoby i zawiodła mnie pamięć to przeproszę ;)

Co do punktów które wkleiłeś to odniosę się do tych, które dotyczą mnie, albo o których coś wiem:
1. Nie miałem dostępu do żadnego konta z tytanami. Owszem ktoś posiadający takie hasło mógłby mi je dać...jak każdemu.
2. Vince się dowiedział, nie wiem czy przed czy po akcji.

Reszty punktów nie mam jak zweryfikować, żeby się odnieść. Masz rację nie napisałem nic szokującego i odkrywczego. Jak wspominałem - napisalem wersję z mojej strony i tyle. W wielu punktach pokrywa się z Waszą.

Xeovar:
Ok, żeby było jasno, bo chyba nie byłem dość precyzyjny.

Tylio, jako jedyny odezwał się zaraz po kradzieży, mówiąc że to nie on a potem o tym że ktoś go molestuje w RLu. Ten fakt, w połączeniu z tym że znał Jacka najkrócej, powoduje że w moim odczuciu to on jest najmniej prawdopodobnym aktywnym uczestnikiem tej akcji. Nie jestem w stanie tego w żadną stronę zweryfikować, stąd wolałem o tym temacie w ogóle nie pisać.
Z Uizją kontaktu nie było w ogóle. Z Jackiem tyle ile pisałem.

To zamyka temat z mojej strony, mam szczerą nadzieję że ten martwy koń więcej nie będzie bity.

Goomich:
No dobrze, przyznaję się, to ja miałem dostęp do tytana, może nawet dwóch.

Soulscream:
Ja mam cały czas dostęp do Avatara :(.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej