Śmietnisko > Off Topic
Horror przy szukaniu pracy. [Odp: Nasze żenujące akcje]
Dormio:
--- Cytat: Proxima w Grudzień 10, 2013, 12:06:24 ---No to masakra....
--- Koniec cytatu ---
Obawiam się, że jest jeszcze gorzej (sam się nie zajmowałem/zajmuję rekrutacją, ale małżonka parę razy dostała plik CV do oceny), bo większość z tych CV, które zlały
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 10, 2013, 11:55:38 ---"TEN WYMÓG BĘDZIE WERYFIKOWANY!".
--- Koniec cytatu ---
jest napisana niechlujnie (notoryczne błędy ortograficzne => SIC!!!) i bez "pomysłu" (np. w umiejętnościach wpisane są rzeczy związane z zainteresowaniami/hobby). ???
GlassCutter:
Serio ktoś czyta CV? Myślałem że CV przeglądają automaty wyszukujące słów kluczowych i dopiero tak przefiltrowane zgłoszenia są brane pod uwagę.
Goomich:
Jaki wymóg?
SokoleOko:
--- Cytat: Mona X w Grudzień 10, 2013, 12:59:35 ---Jaki wymóg?
--- Koniec cytatu ---
Ogarnianie pewnej konkretnej części sektora motoryzacyjnego w Polsce. Na poziomie ogólnym, typu "wymień firmy".
Na ogłoszenie dane na grupie tematyczne na FB mającej 14 tys. członków, na której w ciągu tygodnia jest do 10 postów (czyli nie ma ryzyka, że mój utonął w masie innych) - otrzymałem ZERO odpowiedzi spełniający powyższy wymóg, a co gorsza - kandydaci nadal nie spełniali warunku rozszerzonego do "ogarniania sektora motoryzacyjnego w Polsce", choć podobno mieli doświadczenie w temacie.
Ze śmiesznostek, trafił mi się gość, który świecie wierzył, że magnetyzery działają.
Goomich:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 10, 2013, 13:09:48 ---Ogarnianie pewnej konkretnej części sektora motoryzacyjnego w Polsce. Na poziomie ogólnym, typu "wymień firmy".
--- Koniec cytatu ---
Nie mam pojęcia. Gdzie mam wysłać aplikację? ;)
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 10, 2013, 13:09:48 ---Ze śmiesznostek, trafił mi się gość, który świecie wierzył, że magnetyzery działają.
--- Koniec cytatu ---
To akurat prawda. Wywalasz magnetyzer i mniej ważący samochód mniej spala. Wszystko dzięki magnetnetyzerowi. Op success.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej