Śmietnisko > Off Topic
Horror przy szukaniu pracy. [Odp: Nasze żenujące akcje]
Proxima Alland:
Miałam samochód przez wiele lat. Ale niech mi ktoś powie, co to, do k... nędzy jest magnetyzer???? ???
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 10, 2013, 11:55:38 ---Generalnie jest ultra-mega-syf. Nie chodzi o to, że ofert nie ma - jest i jest dużo. Ale połowa jest z dupy - staże i takie tam. Druga połowa opanowania jest przez agencje rekrutacyjne, które filtrują ludzi wg. cholera wie jakich kryteriów i nie sposób się przez to przebić. Między innymi dlatego, że CV przeglądają tam ludzie w wieku poniżej 25 lat o naprawdę zerowej wiedzy na temat tego, co klientowi jest potrzebne.
Co gorsza, w tym roku z kolei ja rekrutowałem - i to jeszcze większy koszmar. Można zginąć pod stertą papierów przysłaną przez ludzi, którzy nawet z grubsza nie spełniają jasno postawionych wymogów i to mimo napisania otwartym tekstem, że "TEN WYMÓG BĘDZIE WERYFIKOWANY!".
--- Koniec cytatu ---
Z ciekawości zapytam. Kogo poszukujesz i na jakie stanowisko? Bo może wymagasz od 25 letniej osoby wiedzy, która może jedynie 40 latek posiadać?
SokoleOko:
--- Cytat: Proxima w Grudzień 10, 2013, 13:34:22 ---Miałam samochód przez wiele lat. Ale niech mi ktoś powie, co to, do k... nędzy jest magnetyzer???? ???
--- Koniec cytatu ---
http://pl.wikipedia.org/wiki/Magnetyzer_(instalacje_samochodowe)
--- Cytat: Herezja w Grudzień 10, 2013, 13:40:57 ---Z ciekawości zapytam. Kogo poszukujesz i na jakie stanowisko? Bo może wymagasz od 25 letniej osoby wiedzy, która może jedynie 40 latek posiadać?
--- Koniec cytatu ---
Nie interesuje mnie wiek pracownika. Natomiast wiedzę mi potrzebną POWINIEN posiadać każdy, kto dzisiaj kończy technikum samochodowe. Oraz - dla własnego interesu - większość kierowców.
Goomich:
--- Cytat: Proxima w Grudzień 10, 2013, 13:34:22 ---Miałam samochód przez wiele lat. Ale niech mi ktoś powie, co to, do k... nędzy jest magnetyzer???? ???
--- Koniec cytatu ---
Magnes, który nakładasz na przewód paliwowy, żeby molekuły benzyny układały się w odpowiednio, dzięki czemu samochód mniej pali.
W sumie taka homeopatia dla silnika spalinowego.
SokoleOko:
--- Cytat: Mona X w Grudzień 10, 2013, 13:54:03 ---W sumie taka homeopatia dla silnika spalinowego.
--- Koniec cytatu ---
Pięknie to ująłeś.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej