Śmietnisko > Flamewar
Odp: Cheaty w EVE?
Deaell Portt:
--- Cytat: Proxima w Grudzień 09, 2013, 16:09:34 ---Ale na forum nie jesteś tylko ty, panienko ani SokoleOko, więc pozwól, że będę interpretowała, to co piszesz tak, jak mi pozwalają zasady pisowni w naszym języku.
I jeszcze jedno. Żeby pisać stylem, który ignoruje zasady pisowni, to trzeba być kimś więcej niż burakiem, któremu słoma z butów wystaje.
Rozumiemy się, sisi?
EOT
--- Koniec cytatu ---
Nie interesuje mnie co sadzisz na moj temat, czy sie rozumiemy czy nie. Nie marnujmy nawzajem swojego czasu. Nie wcinaj sie w moje wypowiedzi ja nie bede w twoje.
Deaell Portt:
--- Cytat: GlassCutter w Grudzień 09, 2013, 16:24:02 ---Masz jakiś kompleks że ktoś zarabia więcej i nie bawi się w farmienie w grze bo szkoda mu czasu? To zmień prace, albo znajdź jakąkolwiek. W jaki sposób zasobność walleta ingame czyni Cię lepszym graczem? ??? Od ilu bil masz większe szanse na gridzie z graczem który ma taki sam statek?
--- Koniec cytatu ---
Podalem definicje pay to win to nie moja wina, ze nie rozumiesz.
GlassCutter:
--- Cytat: Deaell Portt w Grudzień 09, 2013, 16:26:31 ---Podalem definicje pay to win to nie moja wina, ze nie rozumiesz.
--- Koniec cytatu ---
No to oświeć nasz wszystkich i rozwiń swoją myśl, co takiego daje mi płacenie za wszystko IRL mamoną. Póki to podałeś jakiś cytat i masz pretensje do wszystkich że nie zostałeś zrozumiany. Daj nasz szansę :-* Słucham, co takiego daje mi fakt że sprzedam 3 plexy i kupię za to w jita 2 ishtary, cynabala, scimka i huginna? Co wygrałem? W jaki sposób naruszyłem balans gry w której co większe sojusze dają Ci statek na pew pew?
Deaell Portt:
--- Cytat: GlassCutter w Grudzień 09, 2013, 16:35:06 ---No to oświeć nasz wszystkich i rozwiń swoją myśl, co takiego daje mi płacenie za wszystko IRL mamoną. Póki to podałeś jakiś cytat i masz pretensje do wszystkich że nie zostałeś zrozumiany. Daj nasz szansę :-* Słucham, co takiego daje mi fakt że sprzedam 3 plexy i kupię za to w jita 2 ishtary, cynabala, scimka i huginna? Co wygrałem? W jaki sposób naruszyłem balans gry w której co większe sojusze dają Ci statek na pew pew?
--- Koniec cytatu ---
Moze to ci pomoze
http://massively.joystiq.com/2013/03/10/eve-evolved-do-plex-make-eve-pay-to-win/
Problemem jest jezyk czy pojecie "pay to win" i to co sie za nim kryje. Gdybys nadal nie rozumial to ja tym bardziej ci tego nie wytlumacze.
FN:
masz niestety chujowe pojęcie o grach typu pay to win (zgaduję, że nigdy nie grałeś, skoro tak przestań pierdolić bzdury o czymś czego nie czaisz totalnie), jeśli ostro zdonejtowany(wyplexiony) gracz eve rozkurwi cała flotę solo, a drugi sprzeda samochód, żeby mu dojebać, to można mówić, wtedy o pay to win w eve...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej