Śmietnisko > Flamewar

Odp: Cheaty w EVE?

(1/26) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Deaell Portt w Grudzień 07, 2013, 11:14:33 ---Nie. Pay to win.

--- Koniec cytatu ---

Heh, brakowalo nam Twojego glosu rozsadku i ogolnej madrosci.

Jednak wcale nie... :-P

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Isengrim:
Innymi slowy Deaell w swojej madrosci przekazal nam, ze zeby byc pro-PvPerem trzeba byc tez pro-Kerbirem oraz no-lifem, ktory zarabia tylko w grze. My sensei, juz rzucam prace i biore sie za podpierdzielanie plexow Pawulonkowi, zeby byc bardziej pro.  :P

Deaell Portt:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 07, 2013, 11:37:28 ---Heh, brakowalo nam Twojego glosu rozsadku i ogolnej madrosci.

Jednak wcale nie... :-P

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

--- Koniec cytatu ---
Jak bedziesz zamawiac plexy nastepnym razem to nie pomyl numeru telefonu panie pro pveperze wszyscy w volcie ze mnie leja bo jestem taka zajebista. Ja wiem, ze twoje ego jest nieskonczone, ale juz sie odechciewa czytac ciebie na tym forum wiec wez na wstrzymanie.

Isengrim
"Innymi slowy Deaell w swojej madrosci przekazal nam, ze zeby byc pro-PvPerem trzeba byc tez pro-Kerbirem oraz no-lifem, ktory zarabia tylko w grze. My sensei, juz rzucam prace i biore sie za podpierdzielanie plexow Pawulonkowi, zeby byc bardziej pro."

Pawulonek ryzykuje, ze podczas zarabiania go ubija, wtopi szipa na plexie. Ty ryzykujesz tylko to, ze zle wpiszesz numer przelewu. Wychodzac z twojego zalozenia to amerykancy to najlepsi pro pveperzy w tej grze. Nikt nie powiedzial, ze ktos kto nie ma czasu grac musi byc pro pvperem w tej grze. 

SokoleOko:

--- Cytat: Deaell Portt w Grudzień 09, 2013, 09:23:57 ---Jak bedziesz zamawiac plexy nastepnym razem to nie pomyl numeru telefonu panie pro pveperze wszyscy w volcie ze mnie leja bo jestem taka zajebista. Ja wiem, ze twoje ego jest nieskonczone, ale juz sie odechciewa czytac ciebie na tym forum wiec wez na wstrzymanie.

--- Koniec cytatu ---

Bredzisz jak potłuczony - jakie plexy, jakie telefony?

Jak Ci się nie chce czytać to daj mi ignore.

Proxima Alland:
Staram się nie komentować stylu pisania innych. Sama czasami coś zamieszam. Ale zdanie:

--- Cytuj ---Jak bedziesz zamawiac plexy nastepnym razem to nie pomyl numeru telefonu panie pro pveperze wszyscy w volcie ze mnie leja bo jestem taka zajebista. Ja wiem, ze twoje ego jest nieskonczone, ale juz sie odechciewa czytac ciebie na tym forum wiec wez na wstrzymanie.
--- Koniec cytatu ---

Przechodzi wszelkie granice... WTF? Rozumiem, że kolejna kobieta w EVE? Miło poznać. SokoleOko zamawia u Ciebie PLEXY na telefon i myli nr telefonu. Dlatego właśnie wszyscy mają z Ciebie nabitę? Zamiast do SokoleOko dodzwoniłaś się do zoo?

Nie wiem co bierzesz, ale zmień dilera...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej