Śmietnisko > Flamewar
Odp: Cheaty w EVE?
Deaell Portt:
--- Cytat: Proxima w Grudzień 09, 2013, 15:53:52 ---Stąd.... ::)
Pała to z interpunkcji dla ciebie. To co tam jest napisane, można czytać na milion sposobów....
--- Koniec cytatu ---
Jestes kobieta wiec rozumiem, ze trzeba kilka razy to samo powtarzac. Wiec jeszcze raz przekleje co napisalem wczesniej: Moj styl byl celowy i jakos Sokole nie mial problemow z zrozumieniem sensu mojej wypowiedzi. Nie pisalem mojej wypowiedzi pod prof. Miodka, kogos innego tylko z mysla o Sokole. Jak ci sie nie podoba to twoj problem.
Ps. Jakbys nie wylapala to "ci", "twoj" celowo napisalem z malej tak samo jak wczesniej do Sokole zwrocilem sie z malej litery "ciebie". Mam nadzieje, ze nie bede musial tlumaczyc dlaczego.
Proxima Alland:
Ale na forum nie jesteś tylko ty, panienko ani SokoleOko, więc pozwól, że będę interpretowała, to co piszesz tak, jak mi pozwalają zasady pisowni w naszym języku.
I jeszcze jedno. Żeby pisać stylem, który ignoruje zasady pisowni, to trzeba być kimś więcej niż burakiem, któremu słoma z butów wystaje.
Rozumiemy się, sisi?
EOT
GlassCutter:
--- Cytat: Deaell Portt w Grudzień 09, 2013, 15:36:55 ---"Games that let you buy better gear or allow you to make better items then everyone else at a faster rate and then makes the game largely unbalanced even for people who have skill in the game without paying."
Zanim jakis ulom wyleci, ze w EVE za plexa to sie tylko iski ma i to nie daje zadnej przewagi. Za plexa mozna kupic faction item, statki etc etc . bez zmudnej roboty jaka jest zarabianie iskow ingame ryzykujac statkiem, klonem i poswiecajac temu czas w grze.
--- Koniec cytatu ---
Może w wowie to ma jakiś sens, czy innych fantasy mmo nastawionych na kontent pve z safe pvp. Nie wiem jak Ty to przenosisz do eve, mój umysł tego nie ogarnia.
Deaell Portt:
--- Cytat: GlassCutter w Grudzień 09, 2013, 16:09:40 ---Może w wowie to ma jakiś sens, czy innych fantasy mmo nastawionych na kontent pve z safe pvp. Nie wiem jak Ty to przenosisz do eve, mój umysł tego nie ogarnia.
--- Koniec cytatu ---
Nawet jak pogrubilem istotna czesc ?
GlassCutter:
Masz jakiś kompleks że ktoś zarabia więcej i nie bawi się w farmienie w grze bo szkoda mu czasu? To zmień prace, albo znajdź jakąkolwiek. W jaki sposób zasobność walleta ingame czyni Cię lepszym graczem? ??? Od ilu bil masz większe szanse na gridzie z graczem który ma taki sam statek?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej