Śmietnisko > Flamewar
Odp: Cheaty w EVE?
Isengrim:
Nie nie Proxima, Deaell nic nie bierze, to taki nasz c0venowy dziadek "za moich czasów to cynabale były szybsze a raty chętniejsze".
Ładny kill Fenrira Sokole, Red Alliance jak zwykle jakiegoś faila zaliczyło? :)
SokoleOko:
--- Cytat: Isengrim w Grudzień 09, 2013, 11:08:19 ---Ładny kill Fenrira Sokole, Red Alliance jak zwykle jakiegoś faila zaliczyło? :)
--- Koniec cytatu ---
Po prostu warpnęli nim na gejt. "Don't web him, get point first... POINT! OK, web... ah, nvm... anything in the wreck?" :D
Isengrim:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 09, 2013, 11:18:12 ---Po prostu warpnęli nim na gejt. "Don't web him, get point first... POINT! OK, web... ah, nvm... anything in the wreck?" :D
--- Koniec cytatu ---
Uwielbiam tych gości. :D
Deaell Portt:
--- Cytat: Proxima w Grudzień 09, 2013, 10:45:46 ---Staram się nie komentować stylu pisania innych. Sama czasami coś zamieszam. Ale zdanie:
Przechodzi wszelkie granice... WTF? Rozumiem, że kolejna kobieta w EVE? Miło poznać. SokoleOko zamawia u Ciebie PLEXY na telefon i myli nr telefonu. Dlatego właśnie wszyscy mają z Ciebie nabitę? Zamiast do SokoleOko dodzwoniłaś się do zoo?
Nie wiem co bierzesz, ale zmień dilera...
--- Koniec cytatu ---
A gdzie wyczytalas, ze sie do mnie dodzwonil i ze jestem kobieta. Pala z czytania z zrozumieniem. Moj styl byl celowy i jakos Sokole nie mial problemow z zrozumieniem sensu mojej wypowiedzi. Dopuszczam mozliwosc, ze moglem cos przeinaczyc. Czy mamy innego SokoleOko w polskim community albo kogos podajacego sie za niego?
Dla reszty ulomow co to nie rozumieja definicji pay to win.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=pay-to-win
"Games that let you buy better gear or allow you to make better items then everyone else at a faster rate and then makes the game largely unbalanced even for people who have skill in the game without paying."
Zanim jakis ulom wyleci, ze w EVE za plexa to sie tylko iski ma i to nie daje zadnej przewagi. Za plexa mozna kupic faction item, statki etc etc . bez zmudnej roboty jaka jest zarabianie iskow ingame ryzykujac statkiem, klonem i poswiecajac temu czas w grze.
Ps. Ja nie uwazam sie za propvpera, a za zwyklego f1 pushera i mnie to nie boli.
Proxima Alland:
--- Cytuj ---wszyscy w volcie ze mnie leja bo jestem taka zajebista
--- Koniec cytatu ---
Stąd.... ::)
Pała to z interpunkcji dla ciebie. To co tam jest napisane, można czytać na milion sposobów....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej