Śmietnisko > Off Topic
Winamp's dead... or so i heard...
Goomich:
A co jeśli Betelgeza wybuchła 642 lata temu? :P
Dux:
--- Cytat: Mona X w Listopad 25, 2013, 15:53:20 ---A co jeśli Betelgeza wybuchła 642 lata temu? :P
--- Koniec cytatu ---
Wtedy winamp zostanie brązowym karłem :P
Soulscream:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 25, 2013, 12:53:22 ---A co się stanie jak Spotify padnie? Czy uważasz, że to jest kompletnie niemożliwe?
--- Koniec cytatu ---
To tak jakby gdybać, że padnie itunes.
SokoleOko:
--- Cytat: Soulscream w Listopad 25, 2013, 18:55:37 ---To tak jakby gdybać, że padnie itunes.
--- Koniec cytatu ---
A iTunes stoi Apple, a co stoi za Spotify? Pomijając drobną różnicę, że jak iTunes padnie, to na dysku zostaną Ci mp3.
Bawiłem się w Spotify jak weszli do Polski. Zniechęciła mnie mainstreamowa biblioteka no i fakt, że nie wiem za co płacę. OK - wiem: za ograniczone prawo użytkowania. Ale to jakieś jest mgliste.
Soulscream:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 25, 2013, 19:09:34 ---A iTunes stoi Apple, a co stoi za Spotify? Pomijając drobną różnicę, że jak iTunes padnie, to na dysku zostaną Ci mp3.
Bawiłem się w Spotify jak weszli do Polski. Zniechęciła mnie mainstreamowa biblioteka no i fakt, że nie wiem za co płacę. OK - wiem: za ograniczone prawo użytkowania. Ale to jakieś jest mgliste.
--- Koniec cytatu ---
Spotify używam od czasu 2009 ? Jak weszli w UK. Płacę za dostęp do muzyki LEGALNEJ. Te 20 zł miesięcznie nie spowoduje, że padnie mi budżet domowy, a bibliotekę mają pokaźną i nie muszę tego trzymać w domu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej