Śmietnisko > Off Topic

Winamp's dead... or so i heard...

<< < (8/12) > >>

Goomich:
A co jeśli Betelgeza wybuchła 642 lata temu?  :P

Dux:

--- Cytat: Mona X w Listopad 25, 2013, 15:53:20 ---A co jeśli Betelgeza wybuchła 642 lata temu?  :P

--- Koniec cytatu ---

Wtedy winamp zostanie brązowym karłem :P

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 25, 2013, 12:53:22 ---A co się stanie jak Spotify padnie? Czy uważasz, że to jest kompletnie niemożliwe?

--- Koniec cytatu ---

To tak jakby gdybać, że padnie itunes.

SokoleOko:

--- Cytat: Soulscream w Listopad 25, 2013, 18:55:37 ---To tak jakby gdybać, że padnie itunes.

--- Koniec cytatu ---

A iTunes stoi Apple, a co stoi za Spotify? Pomijając drobną różnicę, że jak iTunes padnie, to na dysku zostaną Ci mp3.

Bawiłem się w Spotify jak weszli do Polski. Zniechęciła mnie mainstreamowa biblioteka no i fakt, że nie wiem za co płacę. OK - wiem: za ograniczone prawo użytkowania. Ale to jakieś jest mgliste.

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 25, 2013, 19:09:34 ---A iTunes stoi Apple, a co stoi za Spotify? Pomijając drobną różnicę, że jak iTunes padnie, to na dysku zostaną Ci mp3.

Bawiłem się w Spotify jak weszli do Polski. Zniechęciła mnie mainstreamowa biblioteka no i fakt, że nie wiem za co płacę. OK - wiem: za ograniczone prawo użytkowania. Ale to jakieś jest mgliste.

--- Koniec cytatu ---

Spotify używam od czasu 2009 ? Jak weszli w UK. Płacę za dostęp do muzyki LEGALNEJ. Te 20 zł miesięcznie nie spowoduje, że padnie mi budżet domowy, a bibliotekę mają pokaźną i nie muszę tego trzymać w domu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej