Śmietnisko > Off Topic

Winamp's dead... or so i heard...

<< < (12/12)

Goomich:

--- Cytat: sztosz w Listopad 29, 2013, 12:26:23 ---Aha i jeszcze ja muszę mieć możliwość prostej konfiguracji tego pod siebie a nie pod dostawców DRM-owatych treści i producenta ;)

--- Koniec cytatu ---

Prosta na pewno jest. :D

ManganMan:

--- Cytat: Proxima w Listopad 29, 2013, 11:32:39 ---Jest wyjście. Nowy Samsung Smart TV :D
Właśnie mam takie centrum domowej rozrywki od paru tygodni i jestem zadowolona :D Szczególnie fajnie wygląda EVE na 39 calach ^^ ;p

--- Koniec cytatu ---

Pfff :P Jak jesteś hardkorowa dziewczyna to spróbuj zagrać w EVE na tablecie :P

--- Cytat: sztosz w Listopad 29, 2013, 10:59:46 ---No nie, ja mówię o kompie który będzie służył do multimediów tylko. Dobra dźwiękówka, jakiś pentium z serii G i mały ssd. Wszystko pasywnie chłodzone w czymś np. takim: http://www.arest.pl/produkt/13,6,,itx,0,0,0,,/39334/AKASA-Galileo-mini-ITX-bez-zasilacza-czarna/

Żona ma już dwa kompy i tableta :P problem w tym, że jak coś ma stać w salonie na stałe to musi najpierw jej się spodobać... A to nie takie proste ;)

--- Koniec cytatu ---

Coś się też kiedyś zastanawiałem. Ale wtedy to brałem pod uwagę bardziej egzotyczne technologie tj. VIA Nano X4 + S3 Chrome najnowszej generacji...

Proxima Alland:

--- Cytuj ---Pfff :P Jak jesteś hardkorowa dziewczyna to spróbuj zagrać w EVE na tablecie :P
--- Koniec cytatu ---

No to musi być hardcore! Szczególnie grając parówką ---> [youtube]http://youtu.be/3uNdLjMEUC8[/youtube]

Mój tablet niestety tnie się przy Angry Birds.... ;(

sztosz:
Nie... mimo wszystko zostanę chyba przy komputerku... bo jak sobie pomyślę, że to również może mi służyć jako serwer na którym będę sobie hostował co tylko chcę (czasem się przydaje np. konsola ipythona w pracy gdzie na służbowym mogę o tym zapomnieć... ). Koszt może większy niż apple tv, ale dużo mniejszy niż nowy TV, do tego nieograniczone możliwości ;)

Proxima Alland:
Serwer mnie przekonał. Bierz kompa  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej