Śmietnisko > Off Topic
Winamp's dead... or so i heard...
sztosz:
--- Cytat: ManganMan w Listopad 23, 2013, 22:42:03 ---Patrzyłeś na mój wcześniejszy post?
--- Koniec cytatu ---
Tak, ale nie ściągałem, bo w międzyczasie znalazłem coś takiego: http://br3tt.deviantart.com/art/DUiTunes-beta2-412700925 Skin DUiTunes beta2 do Foobara2000 i... instalacja banalna i portable i w sumie spełnia moje potrzeby, więc na razie nie szukam dalej tylko wracam do pracy ;)
Goomich:
A tak właściwie, to nie moglibyście używać Winampa Lite?
Doom:
--- Cytat: Centurion w Listopad 23, 2013, 23:12:50 ---Ale wy jesteście dziwni z tym winampem, jęczycie że zasoby zabiera, że się kobyłą zrobił itd...
Więc zadam magiczne pytanie, po jakiego uja aktualizowaliście winampa do nowszych wersji? :)
Ja do teraz używam cudownej wersji 2.95 i nigdy w życiu tego nie zaktualizuję - winamp forever :-*
--- Koniec cytatu ---
Nie aktualizowałem, spalił mi sie dysk i nie było skąd wziąć instalki :P
Zresztą od lat go nie używałem na włąsnym kompie, a z kolejnymi wersjami miałem do czynienia u róznych ludzi którym pomagałem przy kompie , najcześciej po tekście "weź zerknij czemu mój komp jakiś taki wolny..."
sztosz:
--- Cytat: Mona X w Listopad 23, 2013, 23:28:56 ---A tak właściwie, to nie moglibyście używać Winampa Lite?
--- Koniec cytatu ---
Pewnie że mógłbym, z tym że, do czego on mi będzie potrzebny?
Ja potrzebuję, czy też chcę używać programu który robi dwie rzeczy: 1. jeśli okno jest na widoku to jednym klawiszem (w sumie trzema ;) ) przeskoczy mi do tyłu/przodu i spauzuje. 2. będzie miał na całym oknie bibliotekę muzyki w której wyszukanie potrzebnego kawałka/albumu/wykonawcy będzie bardzo szybkie i proste w obsłudze oraz wyszukane wyniki będą podzielone jakoś w na tyle w miarę sensownie, żebym mógł od razu odpalić ten którego aktualnie szukam (bez konieczności przedzierania się przez nieczytelną listę wyszukiwania). I najlepiej to wszystko w jednym oknie.... ;)
Jak do tej pory Winamp nie miał sobie równych, ale coraz bardziej się przekonuję do Foobara2000 bo ten theme który znalazłem jest sensowny ;)
Goomich:
Nie wiem, do czego ci będzie potrzebny, odpowiadam na zarzuty, że WA jest kobylasty.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej