Śmietnisko > Off Topic

Winamp's dead... or so i heard...

<< < (4/12) > >>

Szakal:
panowie foobar plus plug do remote i mamy pilota z kom. Polecam ;]

sztosz:

--- Cytat: Szakal w Listopad 24, 2013, 08:40:38 ---panowie foobar plus plug do remote i mamy pilota z kom. Polecam ;]

--- Koniec cytatu ---
To linki podaj lepiej :P

Kilka ładnych lat temu Nokia miała coś rewelacyjnego. Sterowanie komórką muzyki z kompa i chyba też sterowane i przesyłanie z kompa muzyki na komórkę... (nie pamiętam dokładnie jak to podłączałem, bo impreza ostra była ;) ). Jak się da w prosty i przyjazny sposób zrobić to samo z Foobarem to przy nim zostanę.

Skaza:
Jako odtwarzacz zastępczy, można wypróbować AIMP.

http://aimp.com.pl/

Soulscream:

--- Cytat: sztosz w Listopad 23, 2013, 23:44:57 ---Jak do tej pory Winamp nie miał sobie równych, ale coraz bardziej się przekonuję do Foobara2000 bo ten theme który znalazłem jest sensowny ;)

--- Koniec cytatu ---

Spotify

Do płyt kupionych w MP3 używam foobara, ale i tak już bardzo rzadko.

Egzarcha:
Też polaceam aimpa, z którego korzystam gdzieś od dwóch lat. Wymaga on trochę pracy po zainstalowaniu, aby dopasowac go do swoich potrzeb i przyzwyczajeń. Domyślna konfiguracja jest... dziwna. Ale tak ogólnie, w mojej ocenie, jest rewelacyjny. Lekki, bardzo stabilny, przyjemny w obsłudze. Nie znam nowszych wydań Foobara. Ale te, z którymi miałem w poprzednich latach do czynienia sprawiły, iż do tej pory mnie skręca widząc/słysząc tą nazwę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej