Śmietnisko > Off Topic

Winamp's dead... or so i heard...

<< < (2/12) > >>

ManganMan:

--- Cytat: Skaza w Listopad 23, 2013, 22:12:17 ---Dodam jeszcze, że Microsoft jest zainteresowany kupnem Winampa.

http://www.benchmark.pl/sterowniki/pliki/winamp-microsoft-kupi-oprogramowanie-aol-plotka.html

--- Koniec cytatu ---
Microsoft? Już widzę go wkodowanego w Media Playera  >:D

Herezja, Sztosz: próbowaliście XMPlay? Nie obsługuje wprawdzie motywów WinAmp'a, ale jego wtyczki in_*.dll owszem :D
http://support.xmplay.com/

sztosz:
LOL, Herezja z tym JetAudio to przegiąłeś. Nie dość, że chcą na każdym kroku jakieś gówno mi w systemie instalować i sprzedać coś, to media library nie pozwala mi wyszukać... to znaczy nie znalazłem opcji do wyszukania, bo mi się nagle sam z siebie wywalił kilka razy ten cały JetAudio. Naprawdę niezły żart z tego softu :)

ManganMan:

--- Cytat: sztosz w Listopad 23, 2013, 22:34:46 ---LOL, Herezja z tym JetAudio to przegiąłeś. Nie dość, że chcą na każdym kroku jakieś gówno mi w systemie instalować i sprzedać coś, to media library nie pozwala mi wyszukać... to znaczy nie znalazłem opcji do wyszukania, bo mi się nagle sam z siebie wywalił kilka razy ten cały JetAudio. Naprawdę niezły żart z tego softu :)

--- Koniec cytatu ---

Tu się z tobą zgodzę. Bloatware'u po uszy w trakcie instalki i jeszcze świadomość że to właściwie szkielet płatnej wersji = odpada. Patrzyłeś na mój wcześniejszy post?

Doom:
Nie będę płakał po winampie. Przestałem go używać w momencie w którym z odtwarzacza muzyki zaczął mutować w zasobożerne gówno zapychające system dodając kolejne funkcje które tylko za to ze były wpierdalały zasoby nie ważne czy najchętniej bym teg nie instalował czy może uzywał raz na ruski rok. Podobną sytuację dosłownie chwilę później zaliczyło gg

Plotka niesie że M$ myśli nad dobraniem się do tej częsci winampa odpowiedzialnej za radio (względnie jego bazy stacji czy coś), a nie ulepszania WMP który zdycha pomału przez brak uwagi

Centurion:
Ale wy jesteście dziwni z tym winampem, jęczycie że zasoby zabiera, że się kobyłą zrobił itd...
Więc zadam magiczne pytanie, po jakiego uja aktualizowaliście winampa do nowszych wersji? :)
Ja do teraz używam cudownej wersji 2.95 i nigdy w życiu tego nie zaktualizuję - winamp forever :-*

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej