Forum Gry > Inne gry
Fallout 4
Havk:
Zasadniczo F3 nie skończyłem, chociaż powodu nie pamiętam. Może dam szansę New Vegas, ale na razie od czasu wydania leży na półce. W międzyczasie z 2-3 razy podchodziłem do Skyrima i męczę tą grę od czasu do czasu ale mimo wielkości świata "to jednak nie to". Nie wiem, chyba te wszystkie podziemia wydają mi się takie same etc. Jeśli F4 nie zostanie okrzyknięty wybitną i przełomową grą to tego nie kupię.
Filip Bonn:
To Fallout 3 miał "ścieżkę fabularną" ? ??? Mówimy o tej banalnej historyjce przez którą cały czas byliśmy prowadzeni za rączkę? Co z tego że gra miała 2-3 dobre momenty skoro całość leżała i kwiczała? Co do poziomu trudności to nie będę komentował czegoś czego nie było.
Starakopara:
--- Cytat: Havk w Listopad 19, 2013, 07:46:12 ---(...). Jeśli F4 nie zostanie okrzyknięty wybitną i przełomową grą to tego nie kupię.
--- Koniec cytatu ---
marne sznase, ale nie dzielmy skóry na niedźwiedziu :)
Ehhh F1 i F2 +FT, to byly czasy nie przespanych nocy, zaciętego grania z wypiekami na twarzy :)
o7
Proxima Alland:
Pamiętam jak grając w dwójkę, latem, zasłaniałam okno kocem, by mi słońce nie przeszkadzało... :D
Dni i noce, fakt. A potem się okazało, że grę można skończyć w ile? 7 minut? hehehe
Khurghan:
Nie ma co wieszać psów na grze o której jeszcze nic nie wiadomo. Osobiście doskonale się bawiłem przy New Vegas. Pewnie jak skończe remont znów sobie to zainstaluje.
A co do F4, pożyjemy, zobaczymy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej