Forum Gry > Inne gry

Fallout 4

<< < (5/6) > >>

Kharim:
Speedrun Fallouta 2 to 17 minut z groszami.

Goomich:
Microsoft wszystkich pogodzi i w lipcu wyłączy GfWL!.

ManganMan:

--- Cytat: Kharim w Listopad 19, 2013, 00:06:04 ---Nastepnie przyszedl Oblivion

--- Koniec cytatu ---

Mówisz o tych czasach, kiedy Bethesda powołała (właściwie) na świat zło o nazwie Paid DLC w Oblivionie? (niesławna zbroja dla konia za parę dolców)

Kharim:
Mam też na myśli fabułę Obliviona, nudną jak flaki z olejem, zbytnie uproszczenie i ułatwienie rozgrywki. Sandbox mieli fajny i dzięki kilku modom dało się trochę pobawić, sidequesty niektóre też na poziomie.
Płatna zbroja to była prawdziwa zbrodnia.

Wysłane z mojego ZAX 1.2

Doom:

--- Cytat: Danath Riddick w Listopad 18, 2013, 23:51:17 ---Mam małe pytanko Doom. Przeszedłeś Fallouta 3 do końca( chodzi mi o ścieżkę fabularną) albo chociaż doszedłeś do Vaulta 13?

--- Koniec cytatu ---
Zrobiłem błąd i kupiłem grę w preorderze. Dzięki czemu po raz pierwszy w życiu chyba miałem "przyjemność"  doświadczyć standardu wydawania gier jaki był na rynku już wtedy i niestety się utrzymuje. Czytaj bug na bugu, bugiem pogania. Grę ukończyłem, potem jeszcze kilka razy loadowałem w kilku jak uważałem rozstajnych miejscach fabuły. Byłem tak zadowolony że jak mi Cenega przysłał reklame pierwszego dlc mimo że już dłuższy czas po grze to było zrobiłem im mailową awanturę zakończoną żądaniem usunięcia konta w ich bezwartościowym serwisie (które to konto wymusiła na mnie instalacja gry, wtedy nie miałem nic przeciw temu licząc w razie czego na tech support, okazało się ze jedyne co im skutecznie wychodzi to spam mojej poczty, tech support jeszcze gorszy niż ten uskuteczniany przez GM Nova w eve)

--- Cytat: Havk w Listopad 19, 2013, 07:46:12 ---Zasadniczo F3 nie skończyłem, chociaż powodu nie pamiętam. Może dam szansę New Vegas, ale na razie od czasu wydania leży na półce. W międzyczasie z 2-3 razy podchodziłem do Skyrima i męczę tą grę od czasu do czasu ale mimo wielkości świata "to jednak nie to". Nie wiem, chyba te wszystkie podziemia wydają mi się takie same etc. Jeśli F4 nie zostanie okrzyknięty wybitną i przełomową grą to tego nie kupię.

--- Koniec cytatu ---
W nev vegas mimo ze ten sam syfny silnik możesz grać. DA się w to grać, ponadto linia fabularna trzyma się 1 i 2, nie tego co jakic ****** wymyślił w jej miejsce

--- Cytat: Mona X w Listopad 19, 2013, 11:21:56 ---Microsoft wszystkich pogodzi i w lipcu wyłączy GfWL!.

--- Koniec cytatu ---
A no właśnie i do legalnie kupionej grytrzeba będzie ściągać kraki bo idę o zakład że tempaki z Cenegi nic nie zrobią z tym faktem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej