Forum Gry > Inne gry
Fallout 4
ManganMan:
Ludzie, orientujecie się co się dzieje?
http://www.cdaction.pl/news-35799/znak-towarowy-kolejna-poszlaka-w-sprawie-fallout-4.html
Proxima Alland:
I to jest, jak do tej pory, najlepsza wiadomość w tym roku.
Kharim:
Po tym co Bethesda zrobiła z Falloutem 3, mam nadzieję że tej gry nie wydadzą. Ewentualnie jakieś inne studio mogłoby zająć się realizacją- tak jak z New Vegas.
Wysłane z mojego ZAX 1.2
[NAUKE] Son of Rainbow:
Może wrócą do konwencji gry z 1 i 2ki .... nie czekajcie ... nowe gry robi się w większości dla dzieci i są coraz prostsze. Odpalając 3kę po 15-20min leciało do kosza. Gdzie jest Planetscape Tournament, Baldur (no dobra jakiś remake jest), Elder Scrolls tak rozbudowane jak Daggerfall czy może stare Jagged Alliance.
Idąc tym tropem moje dzieci czy tam wnuczki będą grać w gry na padzie (sic!) gdzie będzie tylko jeden klawisz "dalej" :D.
Doom:
--- Cytat: Proxima w Listopad 18, 2013, 10:54:02 ---I to jest, jak do tej pory, najlepsza wiadomość w tym roku.
--- Koniec cytatu ---
Byłaby gdyby 3 nie była na chama skyrimem z kałachami, zamiast kontynuacjhi starego dobrego fallouta. Byłaby gdyby nie to że twórcy new vegas które chociaz minimalnie zrechabilitowało serię w moich oczach za pomyłkę z numerem trzy, nie chcą mieć z tempymi chujami z bethsedy nic wspólnego za chamskiego wała jaki ci ostatni wywineli dając łapówkę jeszcze tepszym chujom z metakritika. Byłaby gdyby idoci nie zapowiedzieli kontynuacji 4 w klimatach i wersji fluff'u z trójki nie z poprzednich częsci
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej