Forum Gry > Inne gry
Fallout 4
Doom:
Bethestda to jebany moloch jak złodzieje z EA Ubisoftu i podobnych, żerują na pryszczytych szczylach z dostępem do tatusiowej visa..
Twórcy Fallouta pracują w sumie teraz nad dwoma obiecującymi projektami z kickstartera takimi w klimatach planscape i podobnych i zobaczymy co z tego wyjdzie
sneer:
przestań pls .... w Skyrimie spędziłem naprawdę dużo czasu , podobnie jak wczesniej w morrowindzie
[NAUKE] Son of Rainbow:
--- Cytat: sneer w Listopad 18, 2013, 21:28:52 ---przestań pls .... w Skyrimie spędziłem naprawdę dużo czasu , podobnie jak wczesniej w morrowindzie
--- Koniec cytatu ---
to z całym szacunkiem nie widziałeś Daggerfalla gdzie świat Morrowind a ten konsolopodobny Skyrim wymięka
Danath Riddick:
Mam małe pytanko Doom. Przeszedłeś Fallouta 3 do końca( chodzi mi o ścieżkę fabularną) albo chociaż doszedłeś do Vaulta 13?
Kharim:
Morrowind to byla jeszcze dobra Bethesda, potem zdazyli zrobic jeszcze Cthulhu. Nastepnie przyszedl Oblivion- pierwszy strzał w kolano, Fallout 3 różnił się tylko tym że dodali karabiny. Niestety poziom fabuły i klimatu w tych grach sięgnął dna.
Teraz nadzieja leży w rękach takich tytułów jak Project Eternity, Wasteland 2 i Numenera. Dopiero możliwość ominięcia zjebanych wymagań narzucanych odgórnie przez producenta pozwoli wrócić do ciekawych i skomplikowanych gierek.
Wysłane z mojego ZAX 1.2
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej