Forum Gry > Inne gry

Fallout 4

<< < (2/6) > >>

Doom:

--- Cytuj ---Idąc tym tropem moje dzieci czy tam wnuczki będą grać w gry na padzie (sic!) gdzie będzie tylko jeden klawisz "dalej"
--- Koniec cytatu ---
Jakim padzie? Na pilocie bedzie:
"patrz jak boty przechodzą"
"obejrzyj nagranie jak grali nasi pracownicy"
:P

Goomich:

--- Cytat: Rainbow w Listopad 18, 2013, 11:00:25 ---Może wrócą do konwencji gry z 1 i 2ki .... nie czekajcie ... nowe gry robi się w większości dla dzieci i są coraz prostsze.

--- Koniec cytatu ---

http://eve-centrala.com.pl/index.php?topic=10984.0

--- Cytat: Doom w Listopad 18, 2013, 12:10:57 ---Jakim padzie? Na pilocie bedzie:
"patrz jak boty przechodzą"
"obejrzyj nagranie jak grali nasi pracownicy"
:P

--- Koniec cytatu ---

Chyba wnuczki twojej babci. :P

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=77926

Proxima Alland:
Jeżu... Co za malkontenci... Wiadomo. Fallout 1 i 2 nie mają sobie równych. I tylko wierna kontynuacja nas zadowoli. Bez udziwnień bez modyfikacji za to z rozbudowanym sandboxem, gigantycznym światem, podkreślonym jeszcze bardziej "efektem motyla". Trochę nowego sprzętu, pojazdów. Aaach... Marzenia...
Ale nie można też popadać od razu w nastawienie, że gry będą do oglądania. Cytując za Smuggler'em. A ile z tych starych długich i wymagających gier przeszliście od początku do końca? Odsetek jest niewielki. Była ankieta.
Dodatkowo nadal powstaje wiele wymagających, wciągających gier. W które można grać całe zimowe wieczory albo takie, które nigdy się nie kończą. Minecraft na modach. Można grać w nieskończoność. (Tekkit, FTB).

Doom:
Myśl kobieto
F3 powszechnie został uznany za ścierwo i nie udaną nekromancję na ideach Interplay. Nieco podratowało serię new vegas, ale bethesda w swej mądrosci i na włąsne życzenie sprawiła że jeśli twórcy new vegas chcieli by mieć coś wspólnego z tą firmą to było by to wciśnięcie przycisku na detonatorze łądunku pod główną siedzibą bethsedy. Dla mnie f4 został skreślony w miejscu w którym ogłoszono że bedzie to wznowienie trójki i jej z dupy wziętej storylini

Filip Bonn:
Historia lubi zataczać koło. I to jest jedyna nadzieja.

Fakt jest trend od kilku(nastu?) lat na robienie coraz łatwiejszych gier. Niemniej patrząc na ostatni wysyp gier indie w których nierzadko trafiają się te z trybami perma death czy mega wyśrubowanymi poziomami trudności jest jakieś światełko w tunelu.. że jednak powoli okazuje się że nie tylko 'dinozaury' mają dość łatwych gier. Tylko nie piszcie mi że te 'trudne' gry kupują tylko ludzie 30+ lat bo i tak nie uwierzę :P

Jednak i tak mam złe przeczucie jak większość co do F4 :/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej