Eve Online > NoobGarten
Czy jest sens grać w EvE solo?
Centurion:
Karaś to znany kerbir - mała amunicja t2 = większy dmg = więcej isków, WIĘCEJ >:D
[VIDE] Herezja:
Pierwszy statek w jakim spadłem to był arbitrator ubity przez Cat-a.
Nie mam w ogóle skili pod mining itp śmieci. Jedyne skile nie związane z przywaleniem komuś w gębę to skille od R&D czy jak to nie szło.
[BU FU] Karas:
Cent mnie rozgryzl, prosta kalkulacja: ] hehehehe i znane motto bufu. najpierw raciarka, potem pvp.
Proxima Alland:
--- Cytat: Theronth w Grudzień 05, 2013, 04:32:32 ---Nigdy nie słyszałem o większym steku bzdur niż to co właśnie opisałeś. Współczuję gównianego corpa.
--- Koniec cytatu ---
Ale to nie jest odosobniony przypadek. Gadałam wczoraj z moim kumplem, Gepardem, zachęcając go do wspólnej gry w EVE. Nie udało mi się, bo został właśnie tak pokrzywdzony przez jakąś zje... korporację. Jego opowiadania brzmiały podobnie.
@vaderhammer,
Powitać :)
Van Mar:
"BUFU! Gdzie wraki włączają clouka!"
zagadajcie do naszych Mądrych Głów,mamy iski,mamy strefę wojny,mamy weteranów z ogromną wiedzą o PVP..jedyny problem,to że nas albo pokochacie, albo znienawidzicie,wielu nas ignoruję,większość toleruję,kilkoro ma sentymentalny do nas stosunek,jak np. Sokół!
W każdym razie droga wojownika (pvp) to podstawa w EVE, później każdy wybiera sobie sam specjalność,która mu odpowiada! Nie szukajcie w mega korpach, small scale pvp to kopalnia wiedzy! Polacy przez swoja mentalność, mówię tu o niechęci do bardzo stadnego życia z współplemieńcami, są na polu small scale pvp całkiem rozwinięci. Prawie każdy korp z centrali Was czegoś nauczy! Jest tu wielu świetnych graczy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej