Eve Online > NoobGarten

Czy jest sens grać w EvE solo?

<< < (16/26) > >>

vaderhammer:
sam chcialem :)
a ze na roamie poza mna byl jeden doswiadczony scout, to bylem tym drugim. zameldowac co widze na overview i na kierunkowym potrafilem, ustawic sie, zrobic BMke.. ale juz jak mialem na kierunkowym powiedziec co widze i na co drugiej nazwie statku klikalem najpierw na "i" zeby sie okazalo, ze widze frytke a nie BS-a, mimo ze grozna nazwe ma.. :). dobrze ze nasz FC wiedzial z kim gada i mial cierpliwosc, ale na pewno przed monitorem tlukl myszke z nerwow.

SokoleOko:

--- Cytat: vaderhammer w Grudzień 04, 2013, 22:51:16 ---sam chcialem :)

--- Koniec cytatu ---

To nie pretensja do Ciebie, tylko ogólna uwaga, bo nagminnie młodych pilotów wsadza się w jakieś frytki i robi z nich scoutów czy "taklerów" (cokolwiek to znaczy, bo sensu raczej nie ma).

Świeżak powinien lecieć w jakimś DPS-ie, choćby tego dmg robił mniej niż set light dronek. Ale co popatrzy i posłucha - to jego.

vaderhammer:
Wiesz jak to jest... kazdy by chcial DePeEsem, co by kille miec i KB sobie poprawiac. To jak sie trafil gupi, co chce latac i swiat ogladac, zamiast zabijac to czemu go nie wykorzystac :). A jeszcze sie z tego cieszy...
Jasne ze caly roam na tym cierpi, ale tez te roamy po low zazwyczaj mi sie trafialy raczej typu "zarznijmy wieprzka zanim ucieknie z paska", niz jakas sensowna walka z wieksza grupa. Ale takie walki na szczescie tez sie trafialy. Na szczescie, bo sytuacja, ze ja covertem lapie na punkta jakas raciarke i czekam, az banda 10 shipow doleci, zeby go ubic to dla mnie srednio pociagajace PvP :)

Theronth:

--- Cytat: vaderhammer w Grudzień 04, 2013, 22:13:36 ---
I tak upadla cala moja wizja RPG w Eve... a przynajmniej RPG w 0.0... A ze mnie tluczenie ratow przyprawialo o mdlosci z nudow, to cale 0.0 mi obrzydlo :). Potem jeszcze sie w korpie wprowadzilo zasady typu "KAZDY MUSI RACIC chociaz raz w tygodniu, bo trzeba za system zaplacic" oraz "raz w tygodniu obowiazkowy roam, jak ktos nie poleci to musi odrobic"... na czym odrobic? NA RACENIU oczywiscie. Albo zaplacic do kasy korpa ekwiwalent... No i wtedy juz mi calkiem obrzydlo :)

--- Koniec cytatu ---
Nigdy nie słyszałem o większym steku bzdur niż to co właśnie opisałeś. Współczuję gównianego corpa.

[BU FU] Karas:

--- Cytat: Herezja w Grudzień 04, 2013, 18:23:42 ---Ciekawie w takim razie poprowadziłeś postać, bo po miesiącu miałeś już tech 2 amo małe. Ciekawie zaczynałeś.

--- Koniec cytatu ---
Nie kazdy zaczyna eve od miningu na 5: ]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej