Eve Online > NoobGarten
Czy jest sens grać w EvE solo?
GlassCutter:
--- Cytat: Proxima w Grudzień 05, 2013, 09:16:56 ---Ale to nie jest odosobniony przypadek.
--- Koniec cytatu ---
Ano nie jest, to jakieś 95% populacji 0.0 :)
Soulscream:
--- Cytat: Proxima w Grudzień 04, 2013, 12:18:33 ---A ja chodzę tak daleko, na ile łańcuch pozwoli... Taki już los, nas kobiet...
--- Koniec cytatu ---
No no, szczególnie to może potwierdzić moja była narzeczona :D. Wy dobre ziółka jesteście ;).
Proxima Alland:
Nie wiem, nie znam... Ale z opisu wynika, że fajna dziewczyna ;p hehehe
Poza tym, jak dobre ziółka, to nic, jak się nami porządnie upalać ;p
Chyba że chcesz powiedzieć, że kobiety to są złe, niewierne, ladacznice i cichodajki wszeteczne! :P
vaderhammer:
--- Cytat: Proxima w Grudzień 05, 2013, 10:53:43 ---Chyba że chcesz powiedzieć, że kobiety to są złe, niewierne, ladacznice i cichodajki wszeteczne! :P
--- Koniec cytatu ---
hmm, jak dla mnie to same komplementy :)
szczegolnie jak sobie przypomne wiele żon kolegow, ktore sa dobrymi gospodyniami, zapewne rowniez wiernymi i nie dajacymi cicho, ale za to na pytanie
- czesc, moze Arek poszedlby czasem na piwo z kolegami?...
odpowiadaja
- AREK MA PIWO W DOMU!!
cytat z wlasnego doswiadczenia:)
EDIT:
o piractwie mialem napisac.. :)
obejrzalem sobie ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=ndie9pUNNiA i doszedlem do wniosku, po czytaniu chata, ze... nie mialbym serca zostac piratem :)
jak widze tych biednych kerbirow miesiacami klepiacych misje po to, zeby jakis Gisty-X se kupic za kupe milionow, a potem przylatuje Pirat Vader i im to zabiera...
mam zbyt rozwinieta empatie, ja bym ich wszystkich wypuszczal z pozdrowieniem :)
Proxima Alland:
--- Cytuj ---hmm, jak dla mnie to same komplementy :)
--- Koniec cytatu ---
To chyba zależy, po której stronie jesteś? Chociaż w sumie jak ładna, to jest takie szowinistyczne powiedzenie...
Że lepiej jeść tort w dziesięciu, niż g... samemu ;p
--- Cytuj ---- AREK MA PIWO W DOMU!!
--- Koniec cytatu ---
loooool!!! Hahaha. Szczere współczucia... dla kolegi...
JA problemu z tym nie mam. Mój facet chodzi gdzie chce i kiedy chce. (pod warunkiem że ma GPS w komórce włączony ;p, odbiera telefony i jest w stanie powiedzieć "chrząszcz brzmi w trzcinie").
Tak więc można być nowoczesną i otwartą żoną? Można!
Z dedykacją dla Arka :D
[youtube]http://youtu.be/J8t9d4TIVHQ[/youtube]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej