Śmietnisko > Flamewar
Czy słowianki mogłby grać w eve
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Lt Rook w Listopad 06, 2013, 21:44:36 ---tyle lat to forum trzymało poziom i temat EVE
--- Koniec cytatu ---
...
Soulscream:
--- Cytat: Lt Rook w Listopad 06, 2013, 21:44:36 ---uwielbiam jak się kłócą tu na forum, o coś z eve związane, nawet goon i antygoon dają sobie po pysku, jest na temat.
--- Koniec cytatu ---
Melduję się, a tej pyskówki nawet flejmem nie nazwę.
p.s Straszny gdzie jesteś i Twoje bufu.org :(.
Lt Rook:
udeż w stół.
ale rozumiesz że miałem cos bardziej "obszernego" na myśli?
hidden Q:
--- Cytat: Dux w Listopad 06, 2013, 14:04:08 ---A mi pierwszy post Sotera przez ilość otrzymanych minusów ukrywa. Pal go licho, i tak przeczytałem. Tylko nie wiem, czemu pokazuje przy tym:
Wczoraj o 18:31:17 - Hidden. Show this post.
>:D :P
--- Koniec cytatu ---
no jestem, jestem spoko luz :)
edytka:
ten topic jest epicki!
Alice9:
--- Cytat: Lt Rook w Listopad 06, 2013, 22:20:28 ---mi chodzi tylko o to że to forum o eve, chcesz panienko pokazać dupsko wszech obecnym to zrób to, czemu nie, ja lubie oglądać zgrabne dupcie, zbierz aplause albo krytykę, albo zastosuj się do tematyki forum.
--- Koniec cytatu ---
Lt kiedy ty ostatnio kobiete nago widziałeś??
2 posty napisała i odrazu młotkiem przez łep i ciągniesz do swojej jaskini - jacie
ccp sprzedaje ludziom to co inne firmy mmo i ludzie zwyczajnie zaczynają się "odpowiednio" na dzisiejsze standardy mmo bawić. Coś muszą sprzedawać... skoro nie są wstanie sprzedać epickich walk bo tidi spada do 1% !@#@$$% :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej