Śmietnisko > Flamewar

Czy słowianki mogłby grać w eve

<< < (11/22) > >>

FITTIpalti:
My tu gadu gadu a tu nagle przychodzi LT Rook w gumofilcach i mu słoma wystaje ....

GlassCutter:
Nie no generalnie to jest forum o eve. Są różne fora dla ludzi o różnych hobby, są dla hydraulików, elektryków, dla fanów syrenek i ferrari, dla hodowców kanarków i astronomów. Nie uwierzycie ale na forach tematycznych rozmawia się na temat, a szum tła tolerowany nie jest. Jest kafeteria, jest samosia, może uderzcie tam? A teraz wróćmy do poważnych tematów czyli true solo i fity na brawler merlina :P

Soulscream:

--- Cytat: Lt Rook w Listopad 07, 2013, 00:59:28 ---udeż w stół.
ale rozumiesz że miałem cos bardziej "obszernego" na myśli?

--- Koniec cytatu ---

Tak wiem, co masz na myśli. Teraz to popłuczyny są :).

W sumie szkoda, że nie ma archiwum. Tam były dobre flejmy :).

SokoleOko:

--- Cytat: FITTIpalti w Listopad 07, 2013, 07:44:47 ---My tu gadu gadu a tu nagle przychodzi LT Rook w gumofilcach i mu słoma wystaje ....

--- Koniec cytatu ---

Faktycznie, wpadł tutaj z takim bólem dupy, jakby już nawet zwierzęta futerkowe uciekały na jego widok.

Temat "kręcenia tyłkiem" w Eve jest stary jak ta gra, CCP przecież samo wspomniało o "player owned establishments" w Incarnie ;)

Swoją drogą, pierwsze bio jakie przeczytałem w Eve, mówiło wyraźnie "I'll talk dirty on TS for ISK" :D

Isengrim:

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 07, 2013, 09:59:30 ---Faktycznie, wpadł tutaj z takim bólem dupy, jakby już nawet zwierzęta futerkowe uciekały na jego widok.

Temat "kręcenia tyłkiem" w Eve jest stary jak ta gra, CCP przecież samo wspomniało o "player owned establishments" w Incarnie ;)

Swoją drogą, pierwsze bio jakie przeczytałem w Eve, mówiło wyraźnie "I'll talk dirty on TS for ISK" :D

--- Koniec cytatu ---

Jest nawet Jita-scam oparty na "I'm a gurl, halp, gief ISK".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej