Śmietnisko > Flamewar
Czy słowianki mogłby grać w eve
Soter:
witam
Czy "słowianki" mogłyby grać w eve, a jak tak to która by grała najlepiej?
http://www.youtube.com/watch?v=rr1DSgjhRqE&feature=c4-overview-vl&list=PLXwnwPvkjDAZbwuZDZlMBtOryTvVNKkvV
Moim "białym gońcem" jest dziewczyna, która grała też w "Nie chcemy robić"- wiadomo ja przy takiej laseczce też bym nie chciał robić:)
Szkoda ze w awatarach w eve nie ma takich wyuzdanych dziewczyn. w second life 5 lat temu były takie dziewczyny tzw "vampy" albo "freebies" - fajnie wygladaly jak na tamta grafike - wyuzdane takie jak na gre online
sneer:
chłopie wyłącz komputer , wyjdź z domu i rozejrzyj się za prawdziwą babą
to czasem naprawdę jest dobry pomysł :)
Soter:
Wyluzuj
jak bylem na praktykach to tez sie zdazaly "freebies" takiego pokroju jak "słowianki"
czyli nie koniecznie trzeba schodzic z ceny na "słowianke"
a taka modelka/asystentka/account menager/ praktykantka to zawsze mogla poprosic o wytarcie kabiny prysznicowej(pare razy spotkalem freebies)
Poza tym mam taka prace ze czesto moge sobie otworzyc "słowianki" albo włączyc trening na eve. Raczej nie moge z pracy wyjsc.
Phobeus:
--- Cytat: Soter w Listopad 05, 2013, 18:55:23 ---Wyluzuj
jak bylem na praktykach to tez sie zdazaly "freebies" takiego pokroju jak "słowianki"
czyli nie koniecznie trzeba schodzic z ceny na "słowianke"
a taka modelka/asystentka/account menager/ praktykantka to zawsze mogla poprosic o wytarcie kabiny prysznicowej(pare razy spotkalem freebies)
Poza tym mam taka prace ze czesto moge sobie otworzyc "słowianki" albo włączyc trening na eve. Raczej nie moge z pracy wyjsc.
--- Koniec cytatu ---
dealer zrobił Cię w bambuko
Soter:
jak by sprobowal to by dostal kosa pod zebro i nawet by sie nie oblizal
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej