Śmietnisko > Flamewar

Czy słowianki mogłby grać w eve

<< < (9/22) > >>

Rai:
Nie dość, że facet, to jeszcze maruda.

Lt Rook:
uwielbiam jak się kłócą tu na forum, o coś z eve związane, nawet goon i antygoon dają sobie po pysku, jest na temat.
to co teraz uprawiacie, mimo że to jest w flamewar (już dawno powinno być w śmietniku) w najmniejszym stopniu nie aplikuje do istoty tego forum.
tyle lat to forum trzymało poziom i temat EVE, a teraz jak taka gimbaza wjeżdża, to ja się chyba wypiszę.
Doom, kurwa gdzie jesteś.

Rai:
Starsi gracze, którzy rzucają mięso na publicznych forach są o wiele bardziej dojrzali, rozumiem. :) A nasz wiek wyliczyłeś zapewne na podstawie jakichś skomplikowanych algorytmów. A może tego, że nie klniemy? Bo nie jestem pewna.

Przyjdzie ktoś za to odpowiedzialny, to wywali, wrzuci do śmietnika. Faktycznie trochę poszło nie po temacie, za co też przepraszam.
Ale jestem pewna, że jak będą potrzebowali do zachowywania porządku pomocy, to od razu się do Ciebie zgłoszą. :) Poza tym sam "Flamewar" znajduje się w dziale Śmietnisko, tak btw.

Edit:
Już nie będę pisać nowego postu, żeby odpisać na poniższy, tylko dopiszę tutaj, bo bez sensu.
Kultura osobista na najwyższym poziomie, pogratulować.

Lt Rook:
to nie jest publiczne forum, flamewar jest limitowany, afaik.
i to nie jest tak że starsi gracze mają coś więcej do powiedzenia, to bzdura jest, evil admin widzi co kto pisze anyway.
mi chodzi tylko o to że to forum o eve, chcesz panienko pokazać dupsko wszech obecnym to zrób to, czemu nie, ja lubie oglądać zgrabne dupcie, zbierz aplause albo krytykę, albo zastosuj się do tematyki forum.

ManganMan:
<co sądzi nt tego tematu>
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dsg5if78nRM[/youtube]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej