Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna domowa w Providence
Zsur1aM:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 12, 2013, 10:09:27 ---Gdzie byłeś jak Ushra'Khan toczył wojnę podjazdową z CVA?
--- Koniec cytatu ---
A Ty gdzie byles? ...a przepraszam Ciebie jescze wtedy nie bylo 8)
Niezle Ci ktos tam U'Kowskiej propagandy nawciskal do tej lepetyny (pewnie butterdog :P) ;D, tbh nie dziwi mnie to bo U'K po wyprowadzce z provi zaczelo na mase rekrutowac wszelkiej masci kretynow, debili i chestbeater'ow karmiac ich jakimis niekoniecznie prawdziwymi historiami, bo przeciez liczby byly najwazniejsze. Najbardziej w tym wszystim szkoda mi starej ekipy U'K do ktorych mam pelen szacunek, bo jak sami w rozmowach przyznawali bylo im po prostu wstyd za to czym sie stalo U'K gdzies tak po 2009'. Nikt Ci nie zabrania wierzyc w te PR'owkie bajki i opwiadania ale prosze nie staraj sie innych uczyc historii ktorej nie byles swiadkiem, tym bardziej jezeli sa to wewnetrzne sprawy CVA o ktorych nie masz pojecia.
SokoleOko:
--- Cytat: Pol Kent w Sierpień 12, 2013, 10:30:41 ---A tak BTW to powiedz Sokole, Ty rzeczywiście masz jakiś specjalny uraz do CVA ? Bo ewidentnie przebija z Twoich postów mieszanina pogardy z nienawiścią...
Uszczęśliwiło by Cię jakby CVA definitywnie zniknęło a Provi ? Czy może z całej EVE ? ::)
--- Koniec cytatu ---
Uraz - nie jest chyba odpowiednim słowem. Po prostu chęć wyrwania chwasta. I owszem, disband CVA uczciłbym toastem nawet w realu.
Gdyby dziś był "na rynku" alians na poziomie U'K z 2009/2010, którego celem byłoby kopanie CVA w dupę, z przyjemnością bym aplikował.
--- Cytat: Zsur1aM w Sierpień 12, 2013, 10:59:47 ---A Ty gdzie byles? ...a przepraszam Ciebie jescze wtedy nie bylo 8)
--- Koniec cytatu ---
Ale stawiasz mi zarzut, że nie grałem w Eve od 2004 roku? Wylatałem swoje w Providence i to raczej z elitą U'K.
--- Cytat: Zsur1aM w Sierpień 12, 2013, 10:59:47 ---Niezle Ci ktos tam U'Kowskiej propagandy nawciskal do tej lepetyny (pewnie butterdog :P) ;D, tbh nie dziwi mnie to bo U'K po wyprowadzce z provi zaczelo na mase rekrutowac wszelkiej masci kretynow, debili i chestbeater'ow karmiac ich jakimis niekoniecznie prawdziwymi historiami, bo przeciez liczby byly najwazniejsze.
--- Koniec cytatu ---
Ponieważ, jak wszyscy wiemy, U'K był "all about the numbers" i zawsze mieliśmy przewagę liczebną?
Bo ja jakoś pamiętam flotki Thrashera89 - 10 osób maks i ani jednego slota więcej. Oraz "way of the vaga" Karna Mithralii, który w Catch pojawiał się wziąć prysznic raz na miesiąc, a tak to siedział w Provi na okrągło.
Zsur1aM:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 12, 2013, 11:18:39 ---[stuff]
--- Koniec cytatu ---
Jestes swietnym przykladem tego jak nisko upadlo U'K po 2009, a teraz pozwol ze zasalutuje prawdziwemu U'K.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wTGiAo5CU30[/youtube]
o7
Larving:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpień 12, 2013, 10:16:34 ---Człowieku, ale mamy sierpień 2012! Kupić ci kalendarz?
--- Koniec cytatu ---
Chyba ci rok gdzieś uciekł ;)
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 12, 2013, 11:18:39 ---Ale stawiasz mi zarzut, że nie grałem w Eve od 2004 roku? Wylatałem swoje w Providence i to raczej z elitą U'K.
--- Koniec cytatu ---
Pamiętam tą "elitę" z czasów kiedy byłem w CVA. Parę Vag z cloak kampiących system pół dnia i wychodzących z cloak tylko na szybkie zabicie raciarki czy jakiegoś nooba na gate a potem szybki warp off i cloak, żeby przypadkiem się nie pobić przy równych siłach. Rzeczywiście pro pvp pełną gębą. Gdyby ktokolwiek inny tak robił, Sokole by go zwyzywał od noobow, ale że to akurat jego ally tak się zachowywało to się to nazywa wojna podjazdowa.
SokoleOko:
--- Cytat: Larving w Sierpień 12, 2013, 12:53:21 ---Pamiętam tą "elitę" z czasów kiedy byłem w CVA. Parę Vag z cloak kampiących system pół dnia i wychodzących z cloak tylko na szybkie zabicie raciarki czy jakiegoś nooba na gate a potem szybki warp off i cloak, żeby przypadkiem się nie pobić przy równych siłach. Rzeczywiście pro pvp pełną gębą. Gdyby ktokolwiek inny tak robił, Sokole by go zwyzywał od noobow, ale że to akurat jego ally tak się zachowywało to się to nazywa wojna podjazdowa.
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście:
http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=4788429
Ech, jak widać na załączonym obrazku, PvP o coś > PvP for the lulz :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej