Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna domowa w Providence
SokoleOko:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpień 12, 2013, 09:59:01 ---Kurde, genialne.
byłoby fajniejsze gdybyś nie popierdolił kilku faktów, znawco CVA od przelotów po Provi.
--- Koniec cytatu ---
Zdecydowanie Ty jesteś znawcą Provi, prawda?
Gdzie byłeś jak Ushra'Khan toczył wojnę podjazdową z CVA? W Legion of xDeathx. Gdzie byłeś jak Twoje CVA traciło Provi? W Yarr and Co. Poszedłeś do Husarii akurat jak Genosi wysadzili w powietrze Ushra'Khan.
W przeciwieństwie do Ciebie, "I was there". Ty tymzasem w styczniu 2010 - kluczowym momencie dla Providence War - biłeś się o technetium w Venal.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 12, 2013, 10:09:27 ---Zdecydowanie Ty jesteś znawcą Provi, prawda?
Gdzie byłeś jak Ushra'Khan toczył wojnę podjazdową z CVA? W Legion of xDeathx. Gdzie byłeś jak Twoje CVA traciło Provi? W Yarr and Co. Poszedłeś do Husarii akurat jak Genosi wysadzili w powietrze Ushra'Khan.
W przeciwieństwie do Ciebie, "I was there". Ty tymzasem w styczniu 2010 - kluczowym momencie dla Providence War - biłeś się o technetium w Venal.
--- Koniec cytatu ---
Człowieku, ale mamy sierpień 2012 2013! Kupić ci kalendarz?
Uczepiłeś sie tamtego okresu jak ruski niklowanego roweru i do zakutego łba nie trafia że od tamtego czasu wszystko sie zmieniło. Przopominasz mi dziadka który z uporem maniaka powtarza że w "39 było tak i tak..."
Ok, panie Puszken, z kim i po co próbujesz dyskutować? :-X
SokoleOko:
Sednem naszej dyskusji jest to, że NIC ISTOTNEGO się nie zmieniło. OK, masz inaczej nazywających się holdersów, masz innego leadera CVA, ale "kultura korporacyjna" i sposób prowadzenia polityki NIE ULEGŁ ZMIANIE.
Jak przeczytałem o tym całym "konflikciku" to właśnie było moje wrażenie: porażka w ProviWar niczego Was nie nauczyła.
Pol Kent:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 12, 2013, 09:50:15 ---Och, basta - czy Wy tam w CVA się czymś odurzacie?
--- Koniec cytatu ---
Hmm...jako Amarzy to najszybciej wprowadzanie się a jakiś religijny trans wchodzi w grę. ;D
Wiesz, siedzą, kiwają się w przód i w tył, mruczą coś pod nosem i gotowe. ;D
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 12, 2013, 09:50:15 ---Nie pisz mi, że "nienawidzę czego nie rozumiem" - z CVA i ich Waszymi metodami miałem okazję zapoznać się na samym początku mojego grania, gdy próbowaliście wymuszać na mojej korporacji newbie w lowsecu swoje "prawa".
--- Koniec cytatu ---
Cóż, zapoznać się, nie koniecznie znaczy zrozumieć. A już na pewno nie musi znaczyć zaakceptować więc bez urazy Sokole ale Puszek ma tu rację.
A tak BTW to powiedz Sokole, Ty rzeczywiście masz jakiś specjalny uraz do CVA ? Bo ewidentnie przebija z Twoich postów mieszanina pogardy z nienawiścią...
Uszczęśliwiło by Cię jakby CVA definitywnie zniknęło a Provi ? Czy może z całej EVE ? ::)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Pol Kent w Sierpień 12, 2013, 10:30:41 ---Hmm...jakoi Amarzy to najszybciej wprowadzanie się a jakiś religijny trans wchodzi w grę. ;D
Wiesz, siedzą, kiwają się w przód i w tył, mruczą coś pod nosem i gotowe. ;D
--- Koniec cytatu ---
Idź precz szatanie! Mamy kadzidełka ;D Wprawdzie nie znam składu, ale fajnie sie po nich bawimy ;D
--- Cytat: Pol Kent w Sierpień 12, 2013, 10:30:41 ---A tak BTW to powiedz Sokole, Ty rzeczywiście masz jakiś specjalny uraz do CVA ? Bo ewidentnie przebija z Twoich postów mieszanina pogardy z nienawiścią...
Uszczęśliwiło by Cię jakby CVA definitywnie zniknęło a Provi ? Czy może z całej EVE ? ::)
--- Koniec cytatu ---
Spytaj się lepiej czy jest cokolwiek co by uszczęśliwiło frustrata ;D
edit: spytaj się też czy sam wie o co mu chodzi, czy po prostu znalazł kanał na spuszczenie swoich frustracji związanych z grą...i pewnie nie tylko grą ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej