Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Wojna domowa w Providence

(1/13) > >>

Isengrim:
http://themittani.com/features/war-comes-provi-death-nrds-dream

Droga Pusiu, skomentujesz dla nas te newsy?

Larving:
Wygląda bardziej jak usuwanie kolejnego szkodnika, a nie wojna domowa.

SokoleOko:
Typowa arogancja buców z CVA. Widać, że zapomnieli już o reality check z 2010 ;)

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Larving w Lipiec 31, 2013, 23:36:05 ---Wygląda bardziej jak usuwanie kolejnego szkodnika, a nie wojna domowa.

--- Koniec cytatu ---
Krótko i na temat.
Nie ma co komentować, wszystko opisane w :
http://evenews24.com/2013/07/31/breaking-of-sound-mind-ejected-from-provi-block/

Żadnej wojny domowej  nie ma, powoływanie sie na teksty z Themittani to jak powoływanie się na Fakt  :P Po prostu, kolejny alians któremu przestała podobać się polityka prowadzona w Provi, dostaje kopa w zad.

@Sokole, trafiłeś kulą w płot, w tym przypadku arogancją wykazał sie CEO Soundów, liderszip CVA próbował ułagodzić sprawę. Zresztą te wydarzenia były taka kroplą przeważającą szalę, zgrzyty na poziomie dyplomatycznym już były wcześniej. Nie wiedziałem że znasz liderszip CVA osobiście, bo ja np. nie znam liderszipu twojego Verge i nie nazwe ich bucami, ot kultura mi na to nie pozwala.
Uważam że nie jest arogancją danie aliansowi 24 godziny na bezpieczne opuszczenie regionu. Z tego co mnie słuchy dotarły (być może to tylko plotka), szeregowi piloci nie zostali powiadomieni o tym przez swojego kochanego wodza, stąd ten rage, bo wielu zostało z ręką w kloace.

--- Cytat: Isengrim w Lipiec 31, 2013, 22:23:31 ---
Droga Pusiu, skomentujesz dla nas te newsy?

--- Koniec cytatu ---
W języku polskim do osoby płci męskiej zwracamy się "drogi".

Ps> Jak pamiętam nie raz przestrzegaliście przed głupotami pisanymi na Themittani ?  ;D

CATfrcomCheshire:
Nie no 24h to to optymalny czas dla nullsekowego alliansu zeby zabrac swoje assety do innego regionu; dziwie sie ze jeszcze maja zal. Szeregowi memberzy ktorych akurat nie bylo bo praca/wakacje/whatever sami sa sobie winni, nawet w przerwie od zajec mozna w te 15 minut sobie przejzec na szybkosci kugu/dotlan/evenews24/jabbera, zeby byc zawsze na bierzaco i zeby takie sytuacje nie zaskakiwaly. Co za amatorzy i casuale, dobrze im tak.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej