Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Wojna domowa w Providence
GlassCutter:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 12, 2013, 13:06:31 ---Oczywiście:
http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=4788429
Ech, jak widać na załączonym obrazku, PvP o coś > PvP for the lulz :)
--- Koniec cytatu ---
Ale Sokole, tam są 3 walki.. Najpierw rozszarpaliście 3 bc'ki i bs'a potem samotnego caracala, a na koniec 2 bs'y. Bo raczej nie była to jedna półtora godzinna bitka?
SokoleOko:
Niemniej, nie ma tam raciarek?
AFAIR to była ponad godzinna akcja, w czasie której tamci mieli carriera na undocku repującego wszystko, a my skubaliśmy po kawałku. Pamiętam, że wyszło mi całe ammo i trzeba było latać do naszych tajnych puszek na SS, żeby uzupełniać :D
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Larving w Sierpień 12, 2013, 12:53:21 ---Chyba ci rok gdzieś uciekł ;).
--- Koniec cytatu ---
OOOPS.... ;D
EDIT: nie wiedziałem że CVA to skrót od Aegis Militia :-X Nie ma to jak strzelać i nie wiedzieć do kogo ;D I jeszcze ma czelność prawic farmazony jak to zna CVA gdy mu się alianse pierdolą ;D
Zaczyna to przypominać "log" miltisa z innego wątku.
Rash'kan:
--- Cytat: Larving w Sierpień 12, 2013, 12:53:21 ---Chyba ci rok gdzieś uciekł ;)
Pamiętam tą "elitę" z czasów kiedy byłem w CVA. Parę Vag z cloak kampiących system pół dnia i wychodzących z cloak tylko na szybkie zabicie raciarki czy jakiegoś nooba na gate a potem szybki warp off i cloak, żeby przypadkiem się nie pobić przy równych siłach. Rzeczywiście pro pvp pełną gębą. Gdyby ktokolwiek inny tak robił, Sokole by go zwyzywał od noobow, ale że to akurat jego ally tak się zachowywało to się to nazywa wojna podjazdowa.
--- Koniec cytatu ---
Eee Galtan nie przesadzaj, nie wierzę w to, że składaliście gangi na "równe siły" :D
SokoleOko:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpień 12, 2013, 13:37:43 ---OOOPS.... ;D
EDIT: nie wiedziałem że CVA to skrót od Aegis Militia :-X Nie ma to jak strzelać i nie wiedzieć do kogo ;D I jeszcze ma czelność prawic farmazony jak to zna CVA gdy mu się alianse pierdolą ;D
Zaczyna to przypominać "log" miltisa z innego wątku.
--- Koniec cytatu ---
Puszek, weź jakiś młotek i stuknij się w łeb. Aegis Militia było holdersem CVA.
--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 12, 2013, 13:47:08 ---Ciężko powiedzieć co tam jest ;) Najbardziej przypomina to wynik testowych uruchomień jakiegoś algorytmu generującego randomowe fity :P
--- Koniec cytatu ---
O tym cały czas mówię. Z kolei sąsiedzi AM, czyli Sylph, mieli przez pewien czas listę pilotów U'K, po pojawieniu się których mieli obowiązek zadokować i poczekać aż local się oczyści. Rzutem na taśmę załapałem się na tą listę, tuż przed failcascade Sylpha :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej