Eve Online > Dyskusje ogólne

Nasz Celebryta!

<< < (7/18) > >>

[VIDE] Herezja:
Czemu tak sądzisz? W obecnej chwili pół mapy jest splusowane ze sobą a jak zajdzie nagląca potrzeba można dać tymczasowego plusa kolejnej ćwiartce.
Uważasz to za coś co pozytywnego?

ps. Wrogom byś mógł przyznawać minusy w nieograniczonej ilości a reszta byłaby neutralna. Na lokal wskakuje neut i nie masz 100% pewności, że to tylko ktoś komu nie dałeś plusa bo z nim blisko nie współpracujesz tylko np neut o agresywnym nastawieniu, który wleciał do systemu np przez wh.

[BU FU] Karas:
macie jeden wielki zajebisty problem pany. mianowicie, uwazacie ze wasza garstka oszlolomow jest pepkiem tego swiata. ot co: ]
prawda jest jednak smutna. pew perzy, a juz na pewno pЯ0 pew perzy to drobny odsetek populacji, masy zomie, botow i calej tej machiny pod tytulem eve. To wlasnie cieple miski napier...jace godzinami krzyzyki czy wlepiajacy galy w skalke gornicy sa sola tej ziemi. To oni utrzymuja CCP co miesiac oplacajac konta. Wlasnie dlatego ccp ma wyjebane na to co sie dzieje w null. To nie jest problem tylko eve, inne gry z podobna mechanika maja podobne klopoty, a fakty sa nieublagane. pew pew to tylko mily dodatek, dla garstki zainteresowanych. wiec nie ma ch... zeby udalo sie wyludnic Hisec, a jesli Hisek stanie sie totalnie nieoplacalny, to miski znajda sobie nowa gre. to samo tyczy sie bezpieczenstwa w sov. thats all.

Jabolex:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 17, 2013, 09:16:22 ---A co do ISK/tick - idź do lekarza, najlepiej ortopedy.

--- Koniec cytatu ---

Tak wiem że tylko Ty wiesz jak się ma grać w EvE...
Tu masz na poprawę humoru:

Jabolex:

--- Cytat: Herezja w Lipiec 17, 2013, 09:18:38 ---Myślę, że CCP powinno zacząć od:
1- skasowania JB
2- wzbogacenia skałek w zero a ograniczenie wartości złóż w hi
3- ograniczenia możliwości produkcyjnych w hi
4- stworzenia większej odmiany posów z tzw klonownią (ukłon do graczy z WH)
5- stworzenia ośrodków centralnych danych ally tzw stolic i stopniowego zwiększania kosztów utrzymania sov-a w zależności od odległości od stolicy
6- ograniczenia przyznawania pozytywnych standów jedynie do kilku dla ally czy też korpów.
[...]

Te zmiany zaowocowałyby balansem zero/zero.
Pojawiło by się życie w zero/zero (kopacze i producenci).
Nie można byłoby przewalać ton sprzętu i ludzi od tak między regionami a twory zwane powerblokami z upływem czasu samy by się  rozpadły.
Stolice większych ally producenckich stałyby się ośrodkami handlu w zero/zero. A pvp ally w ich dobrze pojętym interesie chroniliby te stolice gdzie jest sprzedawany sprzęt.

--- Koniec cytatu ---

1. Upierdliwie by się zrobiło, ale może i ciekawiej. (Takie przywiązanie "chłopa" do ziemi.)
2. 3.  Hura.
4. ?
5. Jakoś się obejdzie to utrudnienie.
6. Jakoś się obejdzie to utrudnienie. (Zamiast dołączyć korporację do aliansu - dołączy się ludzików do aliansowej korporacji, a aliansy będą się łączyć.)

Jestem od jakiegoś czasu w dużym aliansie i koparki w bezpiecznych systemach ryją 24/h.
Produkcja zasuwa na 100% obłożenia linii, w stacjach i na POSach. To już się cały czas dzieje, w bezpiecznych systemach i to w skali o jakiej mi się kiedyś nie śniło.  :)
Stolice są ośrodkami handlu, i Fleet Staging Pointy też są dobrze zaopatrzone.

Bamsey Amraa:
Za pomysł na posy z klonownia w WH to niektórzy na WH forum rozstrzeliwuja bez pytania :) Ja powiem grzecznie: Serdecznie dziekujemy ale nie chcemy tego w WH. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej