Eve Online > Dyskusje ogólne

Nasz Celebryta!

<< < (8/18) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Jabolex w Lipiec 17, 2013, 09:50:47 ---Tak wiem że tylko Ty wiesz jak się ma grać w EvE...
Tu masz na poprawę humoru:

--- Koniec cytatu ---

Nawet własnej grafiki nie potrafisz znaleźć.

Niemniej, komuś może sprawiać przyjemność kładzenie fiuta na stole, zamykanie oczu i walenie w ten stół młotkiem, ale OBIEKTYWNIE są lepsze rzeczy do roboty.

@Herezja - gdybyś grał to wiedziałbyś, że Odyssey zmieniono mocno ore i Twój postulat jest nieaktualny.

Klony w WH to bardzo zły pomysł - możliwość podowania obrońców WH jest ważnym elementem balansu przy inwazji: atakujący ma mniej statków (ograniczenie przepustowości WH), spodowany obrońca ma problem z powrotem do dziury.

[VIDE] Herezja:
Jabolex Twój komentarz a raczej podpunkt  6 jest z rodzaju /masło maślane/
Pomysł z pos-em i możliwością klonowania już kiedyś był wałkowany i o ile pamiętam spodobał się wielu osobom ale teraz po wyjaśnieniach Sokoła rozumiem, że byłby to błąd zaburzający i źle wpływający na grę.
Przyznaje, że nie gram ale ostatnio zastanawiam się nad powrotem i z chęcią wtedy zapoznam się ze zmianami (choć fakt faktem górnictwo nigdy mnie nie interesowało).

Swoją drogą co sądzicie o reszcie moich pomysłów? Np. dotyczących zmian w kapitalach?

SokoleOko:
Tak na serio, przyszła mi jeszcze jedna rzecz do głowy - skoro CCP było w stanie wygospodarować najpierw jedną, a teraz już 3 osoby "na cały etat" do rebalansu shipów, to może czas najwyższy, żeby powstał stały team, który kompleksowo zajmie się nullseciem?

GlassCutter:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 17, 2013, 10:57:15 ---Tak na serio, przyszła mi jeszcze jedna rzecz do głowy - skoro CCP było w stanie wygospodarować najpierw jedną, a teraz już 3 osoby "na cały etat" do rebalansu shipów, to może czas najwyższy, żeby powstał stały team, który kompleksowo zajmie się nullseciem?

--- Koniec cytatu ---

Ale on działa dobrze, żywym tego przykładem jest Jabolex. Takich graczy jak on w 0.0 jest 95%.

Jabolex:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 17, 2013, 10:36:10 ---Nawet własnej grafiki nie potrafisz znaleźć.

Niemniej, komuś może sprawiać przyjemność kładzenie fiuta na stole, zamykanie oczu i walenie w ten stół młotkiem, ale OBIEKTYWNIE są lepsze rzeczy do roboty.

--- Koniec cytatu ---

Wiesz, na własną grafikę to trzeba sobie zasłużyć  ;D a nawet wtedy mi by się nie chciało robić, grafiki, bo ktoś ma subiektywne inne zdanie o grze niż moje - no wiesz (dlatego grafiki Theronth'a mocno mnie ubawiły, że też mu się chce, ale to pewnie "kultura" obrazkowa wzięła tu górę  :D ), lepiej iść na spacer, a ta wklejona grafika bardzo mi się spodobała.  ;D bo jest taka ponadczasowa.

Hm, dziwne masz te OBIEKTYWNE doświadczenia z EvE, ale każdy stara się grać jak lubi i nie, nie będę tego komentował...

@Herezja
Alianse będą się merdzować w jeden wielki alians. Korporacje będą się merdzować w jedną wielką korporację, aby obejść ograniczenie plusowania - łatwiej zrozumieć?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej