Śmietnisko > Off Topic

Polityka nie w Eve. (było: Odp: POLITYKA W EVE)

<< < (8/38) > >>

Soulscream:

--- Cytat: mkx w Kwiecień 04, 2013, 19:28:00 ---wroc sie na studia albo chociaz discovery poogladaj so gtfo kid

ps po pierwszym puczu hitler siedzial w pierdlu a zeby zdobyc dyktature musieli wyniki zfauszowac ktore h.goring obwieszczal nie pamietam wynikow wiec ci nie podam rotfl ale z blaznami co mysla ze maja pojecie o histori moge podyskutowac :), bawi mnie ciemnota jednostki myslacej ze cos wie w temacie w ktorym h... wie :D

--- Koniec cytatu ---

*Nie pamietam, ale na pewno mam racje*
*Poublizam zamiast poprzec swoje argumenty twardymi faktami*
*Historyk - Amator*

Pewno jeszcze popierasz Becka i jego nie zaakceptowanie wspolnej wyprawy na rosje z 1939 roku bo .... ? Lubisz machasz szabelka ?

Nitefish:
Co by tu nie mówić to będąc wolnym człowiekiem (na tym się opiera niby cywilizacja zachodu) to mam prawo do swojego zdania czyli mogę nie lubić araba, litwina, grubej sąsiadki i może mnie wkurzać skośne spojrzenie chińczyka. To moje niezbywalne prawo! Czy będę to manifestował w każdy możliwy sposób to już inny temat.

Czy islam to zło? Nie sądzę. Natomiast fanatyzm religijny we wszelkiej postaci to zło. W krajach arabskich islam stał się wypaczony i służy to budowania armii fanatyków. Ciężko winić araba, że od najmłodszych lat ktoś pompuje mu głowę pierdołami.
W Polsce mamy też fanatyzm, wystarczyło się wybrać na krakowskie przedmieście w Wawce po katastrofie samolotu z Lechem.
To co wygadywali ludzie, co było puszczane z głośników chmarze oczadziałych staruszek to był 100% fanatyzm. Dobrze, że u nas wysadzanie się nie jest w modzie.

Wszyscy ludzie na świecie mają teraz taki brzydki zwyczaj, że swoją wiedzę o innych nacjach (i nie tylko) czerpią z wszechwiedzącej telewizji lub innej tuby medialnej. Bardzo szybko wyrabiają sobie zdanie na temat o którym wiedzą tyle co usłyszeli w Teleekspresie albo przeczytali w Tinie.
W końcu ci cywilizowani ludzie dają się nabrać na zwykły marketing polityczny, o którym jego twórcy mówią otwarcie bo przecież są od tego całe firmy. To jest żal.

mkx:
Soulscream gdzie ci pranie mózgu robili ?

faktami ? co Ty mi za fakt dales jakis link w ktorym nic nie ma ?   krok po kroku dochodzil do wladzy kazdego w rządzie ktory osmielil sie miec inne poglady spotykal rychly koniec . jak juz rządził nie bylo innych parti jak jego nsdap i finalnie o tym ze zdobyl pelnie wladzy osiagnal w sposob nie legalny i nieuczciwy no chyba ze likwidowanie parti komunistycznych i zakaz tworzenia jakichkolwiek innych parti + zastraszanie morderstwa uwazasz za wole narodu.

dokaldnie amator noi ? przynajmni

Nitefish dokladnie... nie tak dawno powstal film w Wielkiej Brytani cos o enigmnie jak to wywiad i goscie z Uk zlamali enigme i kazdy kto ogladnie owy film na zachodzie i wschodzie nie znajac faktow raz na dobre zakoduje ze enigme zlamali goscie z Uk a nie polski co mialo kolosalne znaczenie na przebieg wojny.

Soulscream:

--- Cytat: mkx w Kwiecień 04, 2013, 19:51:05 ---Soulscream gdzie ci pranie mózgu robili ?

faktami ? co Ty mi za fakt dales jakis link w ktorym nic nie ma ?   krok po kroku dochodzil do wladzy kazdego w rządzie ktory osmielil sie miec inne poglady spotykal rychly koniec . jak juz rządził nie bylo innych parti jak jego nsdap i finalnie o tym ze zdobyl pelnie wladzy osiagnal w sposob nie legalny i nieuczciwy no chyba ze likwidowanie parti komunistycznych i zakaz tworzenia jakichkolwiek innych parti + zastraszanie morderstwa uwazasz za wole narodu.

dokaldnie amator noi ? przynajmni

Nitefish dokladnie... nie tak dawno powstal film w Wielkiej Brytani cos o enigmnie jak to wywiad i goscie z Uk zlamali enigme i kazdy kto ogladnie owy film na zachodzie i wschodzie nie znajac faktow raz na dobre zakoduje ze enigme zlamali goscie z Uk a nie polski co mialo kolosalne znaczenie na przebieg wojny.

--- Koniec cytatu ---

Chcialbym z Toba podyskutowac, ale stwierdzam, ze nie jestem w stanie cytowac tego belkotu. Zlewasz fakty w jedna papke, pieprza Ci sie daty. Serio z mila checia podejme rekawice pod warunkiem, ze zaczniesz pisac normalnie.

mkx:
za slaby jestes w tej kategori

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej